DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20660415,01%
Hatay
13°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
“Ev Sahibi misiniz, Misafir mi?”

“Ev Sahibi misiniz, Misafir mi?”

ABONE OL
14 Aralık 2021 11:42
“Ev Sahibi misiniz, Misafir mi?”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

HASİAD önceki dönem başkanı, başarılı iş insanı Gökhan Alkan, EXPO Hatay Fuar Alanına ziyaret gerçekleştirdi. Hatay EXPO Genel Sekreteri İhsan Çakır’la beraber, alanı gezen Alkan, çalışmalara tam not verdi. Alandaki incelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan yaklaşan EXPO öncesi, Hataylılara ve STK’lara birlik-beraberlik çağrısında bulundu.

“BELKİ DE YÜZ BİNLERCE TURİST AKIN EDECEK”

Hatay’ın sadece tarih kitaplarında olmaktan çıkarak hak ettiği değeri görmesi için EXPO’nun çok önemli bir fırsat olduğuna vurgu yapan Alkan, “EXPO, Nisan 2022 tarihi itibariyle artık çok yaklaştı. Sadece düzenleyenlerin ya da finanse edenlerin değil, Hatay’daki tüm bireylerin desteklemesini gerektiren bu büyük proje kapsamında, şehrimize belki de yüz binlerce yerli yabancı turist akın edecek. Hatay’ın ismi sadece tarih kitaplarında olmaktan çıkıp, hak ettiği şekilde, 21. Yüzyılın en kapsamlı projelerinden birinin ev sahibi olarak anılmaya başlanacak” dedi.

“STK’LAR EV SAHİBİ Mİ, MİSAFİR Mİ OLACAKLAR ÖNCE ONA KARAR VERMELİLER”

Hatay’daki STK’ların, EXPO hususunda üzerine düşen sorumluluklardan uzak kaldıklarının altını çizen Alkan, “Gerçekleştirilecek tüm faaliyetler kapsamında, başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere her Hataylının elini taşın altına koyması gerektiği bir gerçek. Ancak ne yazık ki, Hatay özelinde bulunan STK’larımızın bu hususta üzerlerine düşen sorumluluktan uzak kaldıklarını görüyoruz. İsim, üye, sermaye, ideolojik veya felsefi bakış açısı fark etmeksizin, istisnasız tüm STK’larımızın ‘EXPO’ya misafir olarak mı, yoksa ev sahibi olarak mı’ katılacaklarına karar verilmesi gereken bir dönemden geçiyoruz. Bu aşamada STK’larımızı, bu büyük organizasyon kapsamında tüm dünya vatandaşlarına kucak açan bir sıcaklık göstererek, EXPO’ya sahip çıkmaya ve Hatay’ımızı hak ettiği güzel geleceğe taşımaya ve sorumluluk almaya davet ediyorum” diye konuştu. Mehmet BAYRAK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.