DOLAR 32,3413 0.18%
EURO 35,2123 0.05%
ALTIN 2.246,500,15
BITCOIN 2141903-1,90%
Hatay

HAFİF YAĞMUR

12:49

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

EVVEL TEMMUZ FESTİVALİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

EVVEL TEMMUZ FESTİVALİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

ABONE OL
16 Temmuz 2021 11:05
EVVEL TEMMUZ FESTİVALİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Defne Belediyesinin düzenlediği Evvel Temmuz Kültür Sanat Festivali, birbirinden renkli görüntülere sahne oldu.

Harbiye Hidro Parkı’nda düzenlenen festivale Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP PM Üyesi Ali Mahir Başarır, Hatay milletvekilleri, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, CHP Hatay il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda vatandaş̧ katıldı. Bu yıl ikincisi yapılan festivalde Defneli vatandaşlar, unutulmaz anlar yaşadı.

Defneliler, yerel sanatçıların söylediği şarkı ve türkülerle Evvel Temmuz’un anlamını derinden yaşadı. Mustafa Özarslan’ın verdiği konser ise bayramın coşkusunu bir kat daha arttırdı. Vatandaşlar sevilen sanatçı Özarslan’ın hep bir ağızdan türkülerine eşlik etti.

 Festivalde en çok çocuklar eğlendi. Palyaço eşliğinde keyifli dakikalar yaşayan çocukların mutluluğu gözlerine yansıdı. Festivalde, Defne Belediyesi tarafından vatandaşlara aşure ikram edildi. Defneli vatandaşlar festival ve bayram süresince Evvel Temmuz’un tüm insanlığa sevgi, huzur, bolluk ve bereket getirmesi için iyi dileklerde bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.