DOLAR 32,5650 0.04%
EURO 34,8535 -0.08%
ALTIN 2.433,690,17
BITCOIN 2105172-3,14%
Hatay
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe

EXPO – Hatay

ABONE OL
17 Eylül 2022 16:50
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Merhaba Hatay Asi Gazetesi Okuyucuları ben Nebihe Mazmanoğlu, daha önce gazetede muhabir olarak görev alıyordum ama bundan sonraki süreçte yazar olarak devam edeceğim.

İşte bu yüzden bu günden sonra her hafta burada buluşuyoruz sanat, siyaset, spor ve kültür kısacası artık çoğu önemli konuda fikirlerimi paylaşıp sizlerle iletişim halinde olacağım.

O zaman başlayalım; Hatırlanacağı üzere Nisan ayında Hatay’da EXPO 2021 başladı ve o günden bu güne Expo bölgesinde yüzlerce etkinlik gerçekleştirildi. İlimiz için bu etkinliklerin pahı biçilemez, en başta tiyatrolar, oyunlar ve konserler var tabi, gerçekleşen konserler ilimizde adeta bir festival havası oluşturdu. Son zamanlarda adından söz ettiren ve ciddi manada müziğe yıllarını adamış birçok sanatçıyı ağırladık şehrimizde, değerli sanatçılarımızın Hatay’a gelmesi ilimiz açısından popülerliğini arttırdı ve tanınırlığını yükseltti hem ülkemiz hem de dünya genelinde. Ülkelerde ve şehirlerde bu denli büyük organizasyonların önemini daha iyi anladık bu süreçte. Hatay’ın yıllarca etrafta yaşanan olumsuzluklara rağmen Expo’nun gerçekten ilaç gibi geldiğini söyleyebilirim hem şehir için hem şehrin ekonomisi hem de insanların sosyal faaliyetleri için. Umarım bu tür organizasyonlar hem ülkemiz hem şehrimiz için daha da çoğalır çünkü pandemide yaşanan o zorlu süreçten sonra anladık ki hepimiz sosyalleşmeyi eğlenmeyi coşmayı çok özlemiş ve çok seviyoruz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.