DOLAR 32,4801 0.2%
EURO 34,5620 0.17%
ALTIN 2.474,85-0,32
BITCOIN 2054427-5,06%
Hatay
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

EXPO Hatay’da Briç Fırtınası Esti

EXPO Hatay’da Briç Fırtınası Esti

ABONE OL
1 Mart 2022 12:06
EXPO Hatay’da Briç Fırtınası Esti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin en büyük briç organizasyonlarından biri olarak kabul edilen Çukurova İkili Şampiyonası, 204 oyuncunun katılımı ile EXPO 2021 Hatay etkinlikleri kapsamında Antakya’da yapıldı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Briç Federasyonu’nun iş birliğiyle düzenlenen turnuvanın açılışını HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş yaptı.

Turnuvanın açılışında konuşan Lütfü Savaş, bu önemli organizasyona ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Savaş,  ‘Tüm briç sevdalılarına canı gönülden başarılar diliyorum. Hatay’ımıza hoş geldiniz’ diyerek turnuvayı başlattı.

SAVAŞ: EXPO ALANLARI TÜM KÜLTÜREL FAALİYETLERE HİZMET VERECEK

Gelecekte de birçok etkinliğin Hatay’da yapılması için çalışmaların sürdüğünü söyleyen Savaş, ‘Hem Antakya’da hem de Arsuz’da bulunan EXPO alanları bundan sonra büyük festivallere, fuarlara, briç ve satranç gibi akıl oyunlarının turnuvalarına ev sahipliği yapacak. Bu iki mekân artık Hatay halkımızın tüm kültürel, sportif, eğitim faaliyetlerine hizmet verecek’ dedi.

MERÇİL: DESTEKLERİNDEN ÖTÜRÜ LÜTFÜ SAVAŞ’A ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ

HBB Başkanı Savaş’a desteği ve ev sahipliği için teşekkür eden Türkiye Briç Federasyonu Başkanı Yasemin Merçil, ‘Bu önemli turnuva bu sene Hatay’ın misafirperverliğinde burada yapılıyor. Turnuvayı EXPO etkinlikleri çerçevesine aldık. Belediye Başkanımız Lütfü Bey’e desteklerinden ötürü çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Hatay’ın ev sahipliğinde önemli turnuvada sporcular; Karışık, Açık, Senyor ve Genç kategorilerinde mücadele etti.

SAVAŞ’TAN GÖSTERİ MAÇI

İki gün süren turnuva öncesinde Lütfü Savaş, Türkiye Briç Federasyonu Başkanı Yasemin Merçil, Antakya Briç Kulübü Başkanı Selim Çelenk ve İskenderun Briç Kulübü üyesi Mahir Taner ile gösteri maçı yaptı.

Antakya Expo alanındaki gösteri maçını federasyon yetkilileri ve milli sporcular da yakından takip etti. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.