DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2075669-1,34%
Hatay
10°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Expo’da Eğitim Dolu Hafta Sonu

Expo’da Eğitim Dolu Hafta Sonu

ABONE OL
4 Ağustos 2022 15:03
Expo’da Eğitim Dolu Hafta Sonu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’da her alanda ele aldığı konularla ziyaretçilerine farklı birçok eğitim fırsatı sunan EXPO 2021 Hatay, yepyeni atölyelerle ziyaretçilerini bekliyor.

GASTRONOMİ AKADEMİSİ’NDE İKİ ÖZEL ATÖLYE

Antakya EXPO alanı bu hafta sonu birbirinden farklı atölyelere ev sahipliği yapacak. İlk atölye çalışması Tatlı Ekşi Soslu Tavuklu ve Sebzeli Noodle, Tavuk Schniztzel, Alman Salatası ve Kadayıflı Çikolata Muss’un anlatılacağı “En Sevilen Lezzetler” olacak. 6 Ağustos Cumartesi günü yapılacak lezzetli atölye saat 15.00’te başlayacak.

Gastronomi Akademisi’ndeki bir diğer çalışma da Maş Fasulye Salatası ve Tempura Acılı Karides gibi farklı lezzetlerin anlatılacağı “Davet Menüsü” atölyesi olacak. Gastronomi Akademisi Danışmanı Dr. Esat Özata eşliğinde gerçekleşecek atölye 7 Ağustos Pazar günü saat 15.00’te kapılarını açacak ve birbirinden özel tatların hazırlanışı ve sunumu en özel noktalarıyla beraber katılımcılara anlatılacak.

AMİGURUMİ EĞİTİMLERİNİN İLK AYAĞI

Hafta sonu yapılacak atölyelerin sonuncusu amigurumi ile yapılacak olan “Taş Üzerine Kaktüs Örme” olacak. Katılımcılar, Usta Öğretici Hatice Arslandağ eşliğinde sık iğne tekniği kullanarak çeşitli taşlar üzerine kaktüs örmeyi öğrenecek.

Antakya EXPO alanındaki Kültür Sanat Sokağı’nda 7 Ağustos Pazar günü, saat 16.00’da başlayacak atölyede ziyaretçiler için tığ örgü biliyor olma şartı aranacak.

Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.