DOLAR 32,5914 0.08%
EURO 35,0283 0.43%
ALTIN 2.429,310,27
BITCOIN 2090815-3,68%
Hatay
23°

KAPALI

12:38

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Axe
Axe
EXPO’da Hafta Sonları Bambaşka

EXPO’da Hafta Sonları Bambaşka

ABONE OL
25 Ekim 2022 13:00
EXPO’da Hafta Sonları Bambaşka
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hafta sonları EXPO 2021 Hatay’da dolu dolu geçmeye devam ediyor. EXPO alanları animasyon gösterileri, yarışmalar, atölye çalışmaları, çocuk oyunları ve konserlerle ziyaretçilerine keyifli saatler sunuyor.

Bu hafta sonunda gerçekleşen “Abur ile Cubur Masallar Diyarında” tiyatro oyunu, ve Hatay Gastronomi Akademisi’nde gerçekleşen “El Yapımı Makarna ve Soslar” atölye çalışmalarıyla EXPO, yepyeni deneyimler yaşanmak isteyen ziyaretçilerini alanlarında ağırladı.

MİNİKLER “ABUR İLE CUBUR” İLE EĞLENDİ

Çocuklar için gerçekleştirilen eğlenceli aktivitelerle minik ziyaretçilerine de keyifli saatler sunan EXPO yeni bir çocuk oyunuyla yine kalpleri kazandı. Çocuklar, tablet kullanımı bağımlılığı ve kitap sevgisi temalı oyunda harika vakit geçirdi. Antakya ve Arsuz alanlarında sahnelenen oyuna katılan minikler, oyun ardından da neşeli zamanlar geçirdi.

İTALYAN MUTFAĞININ EN ÖZEL TATLARI EXPO’DA

Hatay Gastronomi Akademisinde; “El Yapımı Makarna ve Soslar” eğitimleri düzenlendi. Katılımcılar İtalyan mutfağının en ünlü lezzeti makarna ve makarnaya lezzet katan sosların yapımını Dr. Esat Özata’dan öğrendi. Öğretici ve keyifli geçen eğitimin ardından katılımcılar katılım belgelerini Dr. Esat Özata elinden aldılar.

Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.