DOLAR 32,3317 0.25%
EURO 35,0399 -0.26%
ALTIN 2.279,520,10
BITCOIN 22849361,61%
Hatay

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Festival Kapsamında Toplu Sünnet Şöleni

Festival Kapsamında Toplu Sünnet Şöleni

ABONE OL
23 Temmuz 2022 10:16
Festival Kapsamında Toplu Sünnet Şöleni
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın Anavatana katılış etkinlikleri kapsamında Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen toplu sünnet şöleni bu yıl EXPO 2021 Hatay’ın Antakya alanında yapıldı.

Hastanede steril bir ortamda yapılacak olan sünnet öncesinde çocuklar palyaço, EXPO maskotları Defne ve Zeytin eşliğinde doyasıya eğlendi.

EVLATLARIMIZA VE AİLELERİNE HAYIRLI OLSUN

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş da toplu sünnet şölenine katılarak çocukların ve ailelerinin mutluluğuna ortak oldu. Gerçekleşen törende konuşan Başkan Savaş, “23 Temmuz bizim için çok önemli bir gün. Hatay’ın ana vatana katılışı etkinliklerinin ilkini çocuklarımızla yapıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımıza sağlıklı ve güzel gelecek diliyorum. Umarım her şey gönüllerince olur. Evlatlarımıza ve ailelerine hayırlı olsun” dedi.

BUGÜN HATAYLILARIN GURUR GÜNÜ

CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir törende yaptığı konuşmada “Bugün Hataylıların gurur günü. 18 yıl Fransız işgaline karşı mücadele etmiş şerefli insanların çocuklarıyız. Bu anlamlı günde çocuklarımıza ve ailelerimize bu imkânı sağlayan büyükşehir belediyemize teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur da sünnet olan çocuklara hayırlı olması temennisinde bulunarak sağlıklı bir ömür diledi.

EXPO’21 Hatay’da düzenlenen şölende sünnet olan çocukların aileleri de yapılan bu organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getirerek emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

220 ÇOCUK STERİL ORTAMDA SÜNNET OLACAK

Bu yıl toplu sünnet şöleninden 220 çocuk faydalandı.

Şölene ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekilleri İsmet Tokdemir ve Mehmet Güzelmansur da katılarak çocuklara futbol topu ve oyuncak gibi hediyeler dağıttı.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.