DOLAR 32,5969 0.34%
EURO 34,8191 0.19%
ALTIN 2.513,771,19
BITCOIN 20919091,45%
Hatay

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Gamze Şahinden ‘Durma Hadi Gel’ Klip

Gamze Şahinden ‘Durma Hadi Gel’ Klip

ABONE OL
19 Eylül 2022 11:39
Gamze Şahinden ‘Durma Hadi Gel’ Klip
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın müzik camiasının sevilen sesi Gamze Şahin söz ve müziği kendisine ait olan “Durma Hadi Gel” klibi ile kısa sürede milyonlarca izleyiciye ulaşırken klip izleyenlerden tam not aldı. Est Yapım Productıon etiketiyle yayınlanan klipte sevilen sanatçı muhteşem sesi ve dansları ile beğeni toplarken aynı zamanda klipte Hatay’ın muhteşem güzelliklerinin de yer alması gözlerden kaçmadı.

‘DURMA HADİ GEL” HARİKA BİR ÇALIŞMA OLDU

“Durma Hadi Gel” klibinin beklediği gibi yoğun ilgi görmesinin mutluluğunu yaşadığını ifade eden başarılı sanatçı Şahin açıklamasında,” Müzik piyasasında yılların verdiği deneyim ile bu kez kendi yazdığım bir şarkıya klip çekmek istedim. Müziğini de kendimin yaptığı “Durma Hadi Gel” harika bir çalışma oldu. Zaten bunu kısa sürede milyonlarca Kişi tarafından izlenmesi başarımızı gözler önüne serdi. Klibimiz kendi Youtube sayfamda, Youtube Premium en iyi sayfalardan  olan netd müzik’te bu ay en iyi klipler arasında , Yeni Hit Şarkılarda ve Halk Müziği sayfasında yayınlanmaktadır. Gördüğüm ilgi beni daha iyi çalışmalar yapmak adına motive etmiştir.Her daim yanında olan ve desteği ile bana güç veren eşim Gökhan Kalçın’a, Est Yapım Productıon’a, Görüntü Yönetmenim  Yusuf Bahçeci’ye,Yönetmenim  Ahmet Mansuroğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ve özelliklede kısa sürede en çok izlenen klipler arasına bizi yerleştiren sevenlerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.