Defne İlçe Kaymakamı Nevzat Şengök, Gastroantalya yarışması birincilerini makamında kabul ederek tebrik etti
Kaymakam Nevzat Şengök, Antalya’da 35 ülkenin katılımı ile yapılan uluslararası Gastroantalya Festivalinde takım halinde birinci olan Defne Nimet Fahri Öksüz MTAL öğrencileri Merve Nur Yarar, Funda Kızğın, Kenan Şebekoğlu, Ali Demirci ve Eylül Emir’den oluşan yarışma ekibini, öğretmenleri Murat Şahin’i ve Okul Müdürü Mehmet Nur’u, Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan ile birlikte makamında kabuk ederek tebrik etti.
ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM
Kaymakam Şengök, kabul esnasında öğretmen ve öğrencilerle sohbet ederek “Gastronomi şehri olan İlimizden ve özellikle de İlçemizden bir okulun böyle bir yarışmada başarılı olması bizi mutlu etmiştir. Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Bu yarışmaya katılımda öncülük eden Okul Müdürümüze, öğretmenlerimize ve emeği geçenlere de teşekkür ediyorum.”dedi. Cuma ZEYBEK
ASAYİŞ
25 Mayıs 2022ASAYİŞ
25 Mayıs 2022ASAYİŞ
25 Mayıs 2022ASAYİŞ
25 Mayıs 2022ASAYİŞ
25 Mayıs 2022GÜNDEM
25 Mayıs 2022ASAYİŞ
25 Mayıs 2022Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.