DOLAR 32,3698 0.15%
EURO 34,9870 -0.32%
ALTIN 2.324,230,22
BITCOIN %
Hatay
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gazeteciler Cemiyet Başkanlarından Çalışkan’a Ziyaret

Gazeteciler Cemiyet Başkanlarından Çalışkan’a Ziyaret

ABONE OL
7 Haziran 2021 09:45
Gazeteciler Cemiyet Başkanlarından Çalışkan’a Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) Başkanı Gaye Coşkun, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Onursal Başkanı Mevlüt Yeni, Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek ve yönetim Kurulu Üyeleri Nihat Mazman, Metin Dingil ve Mithat Kalaycıoğlu Beyza Radyo Televizyon Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’ı ziyaret etti.

Doç. Dr. Necmettin Çalışkan ziyarette yerel basının önemine değinerek “Basın yayın kuruluşlarının aslında sosyal bir hizmet verdiklerine işaret ederek, kapısını çalamadığınız insanın evine dijital ortamda girerek her türlü mesaj verme şansınız vardır. Bu açıdan gazetecilerin doğru bilgilendirme görevleri vardır” dedi. Çalışkan, ayrıca basının ciddi sıkıntıları olduğunu belirterek kısıtlı imanlarla zaman zaman baskı altına hizmet vermeye çalıştıklarını dile getirdi.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Onursal Başkanı Mevlüt Yeni de Akdeniz bölgesinde 8 ilde 1000’i aşkın gazeteci meslektaşlarımızla birlikte basın mensuplarının özlük haklarını koruma ve gazetecilerin dayanışmasını sağlamak için bir araya geldiklerini belirtti. Mevlüt Yeni, ayrıca sizin gibi kültür birikimi olan ve maddi anlamda basına destek vermeniz takdire şayandır” ifadelerini kullandı.

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) Başkanı Gaye Coşkun ise misafirperverliğinden dolayı Sayın Çalışkan’a teşekkür ederek, basın mensuplarıyla birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde, gerek mesleki eğitim çalışmalarına gerek özlük haklarına yönelik çalışmalarından bahsederek önümüzdeki dönemde yapacakları faaliyetleri anlattı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.