DOLAR 32,5978 0.35%
EURO 34,7951 0.12%
ALTIN 2.505,050,85
BITCOIN 20790220,37%
Hatay

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Gazeteciler Hem Ekonomik Hem de Sosyal Yönden Zor Durumda

Gazeteciler Hem Ekonomik Hem de Sosyal Yönden Zor Durumda

ABONE OL
14 Ocak 2023 12:54
Gazeteciler Hem Ekonomik Hem de Sosyal Yönden Zor Durumda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar 10 Ocak çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Hatay Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek gazetecilerin gününü kutladı ve gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Gazetecilerin sorunlarına değinen ve çözümü için çabalayacaklarını söyleyen Parlar: “Çalışan gazeteciler günü çok önemsediğimiz bir gün,  gazetecilerimizin çok önemli sorunları var hem yerel hem de Türkiye’de gazetecilik mesleğinin özünde çok önemli sorunlar var. Basın özgürlüğünün bu kadar kısıtlandığı, çalışma şartlarının bu kadar zorlandığı hem ekonomik yönden hem de sosyal yönden çok zor durumda olan gazetecilerimizin çok daha fazla desteğe ihtiyacı olduğunun farkındayız. Önümüzdeki dönem CHP İktidara gelirse bizde bu sorunların basın özgürlüğü bakımından özellikle yerel basının sorunlarının çözümü için var gücümüzle çalışacağız” dedi.  Ziyaretten Duyduğu Memnuniyeti Dile Getiren Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nihat Mazmanoğlu, İl başkanı Parlar ve yönetim kuruluna teşekkür etti. Mahmut SİVRİ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.