DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2067214-1,91%
Hatay
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Gazeteciler Kahvaltıda Buluştu

Gazeteciler Kahvaltıda Buluştu

ABONE OL
11 Ocak 2022 10:41
Gazeteciler Kahvaltıda Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hataylı basın mensupları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde kahvaltıda bir araya geldi.

Hatay Gazeteciler Cemiyeti tarafından UNESCO Hatay Gastronomi Evi’nde düzenlenen kahvaltıya basın emekçileri ile birlikte Hatay Valiliği Basın ve Halkla ve İlişkiler Müdürü Nur Özsoy, Hatay Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Nida Yılmaz, Basın İlan Kurumu Hatay Şube Müdürü Halil İbrahim Parlak, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek ve Hatay Gazeteciler Cemiyeti 2. Başkanı Nihat Mazmanoğlu katıldı.

Cemiyet başkanı Abdullah Temizyürek yaptığı konuşmasında gazetecilerin yaşadığı sıkıntıları dile getirdi. Pandemi sürecinde gazetecilerin sorunlarının arttığını vurgulayan Temizyürek, dolar kurundaki dalgalanmanın da her sektörü olduğu gibi basını da olumsuz etkilediğini ifade etti.

Hatay Valiliği Basın ve Halkla ve İlişkiler Müdürü Nur Özsoy, tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

HBB Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Nida Yılmaz ise 10 Ocak’ın 1961 yılında dönemin gazetecilerinin, hükümete ve medya patronlarına karşı hakları için mücadele ettiğini hatırlatarak, 10 Ocak günün de bu mücadelede kazanılan başarıların sonucu olduğunu belirtti.

Kahvaltının sonunda Abdullah Temizyürek, kurum yöneticilerine basın camiasına verdiği emek ve desteklerden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. Mahmut SİVRİ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.