DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20726845,61%
Hatay
13°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Gazi Sönmez Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gazi Sönmez Son Yolculuğuna Uğurlandı

ABONE OL
29 Aralık 2022 11:08
Gazi Sönmez Son Yolculuğuna Uğurlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Belen ilçesinde hakkın rahmetine kavuşan Kıbrıs Gazisi Ali Sönmez, düzenlenen törenle İskenderun Çamlık Mezarlığı’nda dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Belen’de ikamet eden merhum Kıbrıs Gazisi Ali Sönmez için Aile mezarlığının bulunduğu İskenderun Çamlık Mezarlığında Askeri cenaze töreni düzenlendi. Törene, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz ile İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı katıldı.

Protokol üyeleri askeri ve sivil erkan ile ailesi, yakınları ve kalabalık vatandaş topluluğunun saf tuttu cenaze namazını İlçe Müftüsü Osman Şekerci kıldırdı. Cenaze namazı sonrası helallik alınan merhum Kıbrıs Gazisi Ali Sönmez Çamlık Mezarlığında gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verilerek, son yolculuğuna uğurlandı.

Merhumun tabutuna sarılan Ay yıldızlı şanlı Bayrak aile yakınlarına Kaymakam Demiryürek, fotoğrafı da Belen Kaymakamı Yılmaz tarafından teslim edildi.

Kenan CENGİZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.