DOLAR 32,5660 0.07%
EURO 34,9243 0.25%
ALTIN 2.426,760,18
BITCOIN 2088525-3,38%
Hatay
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Genç Sada Hatay 1.’Si Emre Can Sunaç Oldu

Genç Sada Hatay 1.’Si Emre Can Sunaç Oldu

ABONE OL
30 Aralık 2021 16:17
Genç Sada Hatay 1.’Si Emre Can Sunaç Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL


Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’nün her yıl geleneksel olarak düzenlediği Genç Sada Kur’an-ı Kerim güzel okuma yarışmasının bu yılki il birincisi Emre Can Sunaç oldu.

Altınözü Anadolu İmam Hatip Lisesi ev sahipliğinde düzenlenen İmam Hatip Liseleri Güzel Kur’an-ı Kerim okuma yarışması ödül töreni gerçekleşti. Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner ve Altınözü Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürü Sabri Zeytineli, Memur Sen Hatay İl temsilcisi İsmail Bayrakdar ve çok sayıda davetlinin katıldığı farklı ilçelerden 8 öğrencinin finalde ter döktüğü programda dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldılar.
GÜNER: YARIŞMANIN KAYBEDENİ YOK
Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner yaptığı açıklamasında: ”Hatay İmam Hatip Liseleri Arası Genç Seda Erkek Öğrenciler Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışması İlçemiz Altınözü Anadolu İmam Hatip Lisesi ev sahipliğinde gerçekleşti. Kaybedeni olmayan yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik eder, emeği geçen idareci öğretmen ve kıymetli jüri üyelerine teşekkür ederim” dedi.
Yarışma sonunda Hatay İl birincisi olan Emre Can Sunaç, 19 Mart 2022 tarihinde Osmaniye’de yapılacak olan bölge yarışmasında Hatay’ı temsil edecek.
İmam Hatip Liseleri Güzel Kur’an-ı Kerim okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler ve okulları:
1.Emre Can SUNAÇ (Milli İrade AİHL)
Muhammed ALİ (Altınözü AİHL)
3.Abdüllatif CEMİLOĞLU (Reyhanlı Tosyalı AİHL)
Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.