DOLAR 32,5451 -0.02%
EURO 34,9225 0.08%
ALTIN 2.435,560,24
BITCOIN 21778680,66%
Hatay
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Gençlerimizle Yeni Bir Türkiye Oluşturacağız

Gençlerimizle Yeni Bir Türkiye Oluşturacağız

ABONE OL
10 Haziran 2022 15:16
Gençlerimizle Yeni Bir Türkiye Oluşturacağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Deva partisi Hatay İl Başkanı Sabit Coşkun Mazman Medya radyolarının konuğu oldu. Cem Pehlivan’nın sunuculuğunu yaptığı “Yarını Konuşuyoruz” programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Coşkun, “Dijitalleşen dünya da Türkiye’nin de teknoloji politikasını belirleyerek yeni fikirlerle ve bilim insanlarıyla yeni bir Türkiye oluşturacağız” dedi.

7’DEN 70’E DÜNYA İLE BÜTÜNLEŞEN BİR TÜRKİYE OLUŞTURACAĞIZ

Suriyeli mülteci konusunda da açıklamalarda bulunan Coşkun; “Türkiye’ye girişlerinin bu kadar  kayıtsız ve pervasız olması bir Hataylı olarak bizleri çok rahatsız etti. Türkiye hudutlarını koruma konusunda sınıfta kalmıştır. Orada can güvenliğini kaybettiği için kaçan insanları misafir edilmiş olunabilir. fakat bunların kayıtsız bir şekilde ülkeye alınması doğru değildir.” ifadelerini kullandı.

“Deva partisi olarak bizde gençlik ve kadın yapılanmaları tamamen ana kademede yer alıyor. Ana merkezde ise gençlik projelerine yoğunlaşan genç ekiplerimiz var. Önümüzde dijital bir dönüşüm süreci var. Gençlerle birlikte onların iyi eğitildiği, çalışabildiği bir ortamda dijitalleşme projeleri yaparak zamanımızı kaybeden hizmet vermeye çalışıyoruz. İyi yetişmiş gençlerimizin ülkemizden umudunu keserek yurt dışına çıkması bizi son derece üzüyor. Türkiye çok güçlü bir ülkedir. değerlerine sahip çıkması gerekmektedir. Artık siyasette gençlerle birlikte yol yürümemiz gerekiyor. Gençlerimizin arkasından yürüyerek onların düşünceleriyle ilerlememiz gerekiyor. Gençlerimize çok güveniyoruz. Partimiz yarına atılım eylem planı hazırladı. Planımızda 7’den 70’e dünya ile bütünleşen bir Türkiye hedefiyle teknolojik cihazlarla ve internet erişimi ile evrensel kabiliyetler odaklı eğitimi her bir vatandaşımızla buluşturacağız. Ekonomide yep yeni fırsatlar yakalayarak verimliliği arttıracak projelerimiz bulunuyor. Dijitalleşen dünya da Türkiye’nin de teknoloji politikasını belirleyerek yeni fikirlerle ve bilim insanlarıyla yeni bir Türkiye oluşturacağız.” diye konuştu.

İsmet Gültekin

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.