DOLAR 32,3824 0.16%
EURO 35,0710 -0.19%
ALTIN 2.324,080,21
BITCOIN 2266639-0,49%
Hatay
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gerekli gayreti göstermeliyiz

Gerekli gayreti göstermeliyiz

ABONE OL
2 Kasım 2020 07:56
Gerekli gayreti göstermeliyiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2020 Yılının Üçüncü Koordinasyon Toplantısı Covit 19 Tedbirleri alınarak yapıldı.

Hatay İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmaların daha etkin ve verimli gerçekleştirilmesi, birimler arası koordinasyonun sağlanması,  çalışmaların bütünlüğü, sürekliliği ile iç işleyişlerde karşılaşılacak olan sorunları gidermek amacıyla 2020 yılının üçüncü koordinasyon toplantısı sosyal mesafe, maske ve dezenfektan gibi önlemler alınarak İl Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirildi.  Hatay İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Çolakoğlu başkanlığındaki toplantıya, İl Müdür Yardımcıları, İlçe Tarım Müdürleri ve Şube Müdürleri katıldı.

ÇOLAKOĞLU: ÇİFTÇİLERİMİZİN MAĞDUR OLMAMALARI İÇİN GEREKLİ GAYRETİ GÖSTERMELİYİZ

Toplantıda konuşma yapan Hatay İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Çolakoğlu,: “İl Müdürlüğümüz tarafından yürütülen çalışmaların daha etkin ve verimli gerçekleştirilmesi için gerekli tedbirleri almalıyız. Çiftçilerimizin sorunlarını güler yüzlü bir tavırla dinlemeli, gerçekleşmeyen talep ve başvurularının sebeplerini gerekçeleriyle izah etmeliyiz. Çiftçilerimizin mağdur olmamaları için gerekli gayreti göstermeliyiz ve İlçenizde veya bölgenizdeki tarımsal potansiyeli, buna ilişkin sorunları tespit ederek; çiftçilerimize her zaman destek olacak şekilde çalışmalarımızı devam ettirmeliyiz” dedi. Açılış konuşmasının ardından İlçe ve Şube Müdürleri yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Toplantıda ayrıca Hata İlimiz tarımında karşılaşılan sorunlar dile getirildi ve çözüm için bilgi alışverişinde bulunuldu. Cuma ZEYBEK

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.