DOLAR 32,5993 0.37%
EURO 34,8274 0.25%
ALTIN 2.495,990,48
BITCOIN 21166815,73%
Hatay
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Gidecek çok yolumuz var

Gidecek çok yolumuz var

ABONE OL
29 Eylül 2021 12:12
Gidecek çok yolumuz var
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret etti.

SAVAŞ: “13. ARITMA TESİSİ YAPIYORUZ”

Orta Doğu’da yaşanan kaosun sosyolojik, psikolojik ve ekonomik olumsuz yansımalarını derinden hissettiklerini söyleyen Başkan Savaş, “10 yıldır şartların daha da zorlaştığı bir ortamda hizmet üretmeye çalışıyoruz. Yaptığımız en önemli çalışma Hatay’ın birlik, beraberlik ve bütünlüğünü gerçekleştirmek ve aynı zamanda geleceğe umutla bakmasını sağlamaktır” dedi.

Hatay’ın bir şantiye alanı gibi olduğunu vurgulayan Savaş, “Erzin’den Yayladağı’na kadar her yerde özellikle altyapı çalışması yürütüyoruz. Göreve geldiğimizde yağmur suyu, içme suyu ve kanalizasyon şebekesi, arıtma tesisi olmayan ilçelerimiz vardı. Şu anda 13. arıtma tesisini yapıyoruz. Sanayi sitelerinin altyapısını, yollarını ve ihtiyaçlarını biz gideriyoruz. Gidecek çok yolumuz, atacak çok adımımız var” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay Büyükşehir Belediyesi Taş Bina’yı ziyaret ederek Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile makamında bir araya geldi.

KILIÇDAROĞLU: “GÜZEL HİZMETLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”

CHP lideri Kılıçdaroğlu, CHP’li belediye başkanlarının zor şartlar altında olmalarına ve engellemelere rağmen şikâyet etmeden görev yaptığını belirtti.

Kılıçdaroğlu, Başkan Savaş’ın Hatay’a yaptığı hizmetler için övgü dolu sözler söyledi.

CHP lideri Başkan Savaş için “Var olan kaynakları en verimli şekilde kullanarak hizmet etmeniz Hatay halkının takdirini almış. Yaptıklarınızı görüyor, yakından takip ediyoruz. Sınırlı kaynaklarınızı çok verimli kullanıyorsunuz. Görevinizi başarıyla yapıyorsunuz. Yerel yönetimle halk arasında sıcak, samimi ve güvene dayalı bir ilişki kurmuşsunuz. Çalışmalarınızdan çok memnunuz. Güzel hizmetleriniz için size teşekkür ederim” dedi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.