DOLAR 32,4953 -0.15%
EURO 34,9818 0.39%
ALTIN 2.430,060,30
BITCOIN 2093329-0,98%
Hatay
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Gönç’ten Seçim Öncesi Önemli Açıklama

Gönç’ten Seçim Öncesi Önemli Açıklama

ABONE OL
7 Temmuz 2022 12:17
Gönç’ten Seçim Öncesi Önemli Açıklama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Sağlık Sen Şube Başkanı Feleytun Fatih Gönç yaptığı açıklamasında; “Sağlık-Sen Hatay Şubesi olarak sağduyu içerisinde yürüttüğümüz seçim sürecinin selameti açısından bugüne kadar pek çok açıklamadan kaçınmış, sabırla beklemiştik. Bir süredir sosyal medya üzerinden şubemizin istikrarlı büyümesinden rahatsız olan kimselerin attığı iftiralar vicdanlarımızı derinden yaralamaktadır.” dedi.

GERİ DÖNÜŞÜ OLMAYAN SONUÇLAR OLUŞTURMAMALI

Gönç: “Hatay’da sendikamızı bugüne kadar bürokrasinin tüm müdahale ve etkilerinden muhafaza ettik, çalışanların hakları için nice mücadeleler verdik. Sendika bizim, sizin, senin, onun, herkesin; bugün görevli seçilmişler biz isek, bu bayrağın alemdarlığını yapıyorsak bizden sonra gelecek kardeşlerimizin de layıkıyla yapacaklarına eminim. Fakat Hatay’ımızın en ücrasından başlayarak bugünlere güçlenerek daha büyüyerek gelen ailemizi daha değerli daha saygın sağlık kamuoyunda vicdan karşılığı olan bir kardeşimizle seçim sürecine girmek Hatay’ımızın ve sağlık camiamızın sivil toplum kuruluşları bakış açısıyla önünü açacaktır. Şu ana kadar demokrasi şenliği içerisinde beş kurul gerçekleştiren sendikamızın, altıncı kurulu da böyle geçireceğinden eminim. Ne güzel ki sendikamızın büyüklüğü aday olunma isteğinden de bellidir. Kazanacaksam ve ya kaybedeceksem aday olanın da duruşu, yaptığı ve yapacakları Sağlık-Sen’e geri dönüşü olmayan sonuçlar çıkaracak durum oluşturmamalı.” ifadelerini kullandı. Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.