DOLAR 32,5936 0.11%
EURO 35,0091 0.47%
ALTIN 2.428,580,24
BITCOIN 2101459-3,40%
Hatay
23°

KAPALI

12:38

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Axe
Axe
Gördüğümüz manzara karşısında çok etkilendik

Gördüğümüz manzara karşısında çok etkilendik

ABONE OL
2 Ekim 2021 10:32
Gördüğümüz manzara karşısında çok etkilendik
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği (HASİAD) üyeleri, EXPO 2021 Hatay’ın Antakya-Defne bölgesindeki alanı ziyaret etti. EXPO 2021 Hatay Genel Sekreteri İhsan Çakar’ın öncülük ettiği ziyarette HASİAD üyeleri, alandaki çalışmaları yakından inceledi.

HAYZARAN:HAZIR BİR ORTAM GÖRDÜK

Gördükleri manzara karşısında etkilendiklerini ifade eden HASİAD Başkanı Murat Hayzaran, “Gördüğümüz manzara karşısında çok etkilendik ve heyecanlandık. Alanın neredeyse yüzde 90’ı tamamlanmış. En kısa sürede komşu illerin ve dünya ülkelerinin misafirlerini ağırlamaya hazır bir ortam gördük” ifadelerini kullandı.

ÖZDEMİR: EXPO’NUN İHTİYACI OLAN ÇİÇEKLERİ ÜRETİYORUZ

HASİAD üyesi iş insanı Nidal Özdemir de her ziyaretinde alandaki çalışmaların ilerlemiş olduğunu gördüğünü söyledi.

Hatay’ın marka kent olması için bu tip organizasyonlara ihtiyacı olduğunu söyleyen HASİAD üyesi iş insanı Özdemir, “Bu süreç içerisinde HBB ile ortak projemiz var 250 kadınla EXPO’nun ihtiyacı olan çiçekleri üretiyoruz. Kadınlarımıza destek sağlıyoruz. Bize bu imkânı sağlayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekip arkadaşlarına çok teşekkür ederim” dedi.

Ziyaret sonrası üyelerle beraber toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.