DOLAR 32,5166 -0.1%
EURO 34,8192 -0.15%
ALTIN 2.429,23-0,02
BITCOIN 2148875-0,33%
Hatay
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Görkemli Bayramlaşma

Görkemli Bayramlaşma

ABONE OL
13 Temmuz 2022 12:40
Görkemli Bayramlaşma
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın ev sahipliğinde, Kurban Bayramı dolayısıyla Hatay Valiliği bahçesinde bayramlaşma töreni düzenlendi.

Valilik bahçesinde düzenlenen bayramlaşma töreni öncesi zaman mefhumu gözetmeksizin ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla daima görevi başında olan jandarma ve emniyet güçleriyle bayramlaştı.

POLİSEVİNDE BAYRAMLAŞMA

İlk olarak İl Emniyet Müdürlüğü Polis Evi’nde düzenlenen bayramlaşma programına katılan ve Emniyet teşkilatı mensuplarıyla tek tek bayramlaşan Vali Doğan, “Mesai mefhumu gözetmeden ülkemizin güvenliği için gece gündüz görevinin başında olan tüm emniyet güçlerimizin bayramını kutluyor, görevlerinizde kolaylıklar diliyorum.” dedi.

JANDARMA’DA BAYRAMlaşma

Daha sonra Jandarma personelimizle bayramlaşmak üzere İl Jandarma Komutanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma törenine katılan ve jandarma teşkilatı mensupları ile vatani görevini yapmakta olan erlerle tek tek bayramlaşan Vali Doğan, “Her şartta ve her koşulda cansiperane görev yapan Jandarma Teşkilatımızın ve vatani görevlerini yapmakta olan erlerimizin Kurban Bayramını kutluyor, hayırlı görevler diliyorum.” dedi.

Bayramlaşma programlarında Vali Doğan’a, Hatay Milletvekilleri İsmet Tokdemir, Mehmet Güzelmansur, Serkan Topal, Garnizon Komutanı Albay Halit Erbaş, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adnan Özkaya, Vali Yardımcısı Erhan Günay, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, İl Jandarma Komutanı Emrullah Büyük ve 2. Hudut Alay Komutanı Tayfun Çağan eşlik etti.

Jandarma ve Emniyet teşkilatı mensuplarıyla bayramlaşan Vali Doğan, daha sonra Hatay Valiliği bahçesinde düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

RESMİ BAYRAMLAŞMA İLGİ GÖRDÜ

Gelen misafirleri karşılayan ve tek tek bayramlaşan Vali Doğan, günün anlam ve önemine binaen bir konuşma gerçekleştirdi. Vali Doğan konuşmasında, “Sayın Milletvekillerim, değerli mesai arkadaşlarım, siyasi partilerimizin temsilcileri, ilçe belediye başkanlarımız, cemaat önderlerimiz hepinizin bayramını tebrik ediyor, Kurban Bayramının ülkemize, milletimize, devletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Biraz önce emniyet ve jandarma güçlerimizle, askerlerimizle bir araya gelerek onlarla bayramlaştık, şuanda da bütün Hatay halkı olarak burada bayramlaşmak üzere bir araya geldik. Huzur ve sükûnet içerisinde güzel bir bayram geçirmemiz amacıyla görevi başında olan tüm kamu personelimize şükranlarımı sunuyorum. Bizlerin rahatı için onlar gece gündüz demeden çalışıyor, gayret gösteriyor, emek veriyorlar. Buradan hem şahsım adına, hem Hatay halkı adına bayramda çalışan tüm kamu görevlilerimizin bayramlarını tebrik ediyorum. Teşrif ettiğiniz için şükranlarımı sunuyor, ailelerinize selam ve saygılarımı iletiyorum. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum, hoş geldiniz, şeref verdiniz.” dedi.

Vali Doğan’ın konuşmasının ardından Hatay Valiliği bahçesinde düzenlenen bayramlaşma programı, günün anısına toplu fotoğraf çekilmesiyle son buldu.

Hatay Valiliği bahçesinde düzenlenen bayramlaşma törenine Vali Doğan’ın yanı sıra, Hatay Milletvekilleri TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Sabahat Özgürsoy Çelik, İsmet Tokdemir, Mehmet Güzelmansur, Serkan Topal, Lütfi Kaşıkçı, Garnizon Komutanı Albay Halit Erbaş, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adnan Özkaya, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Vali Yardımcısı Erhan Günay, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, İl Jandarma Komutanı Emrullah Büyük, Sahil Güvenlik Doğu Akdeniz Grup Komutanı Oğuz Emre Çiçek, İlçe Belediye Başkanları, 2. Hudut Alay Komutanı Albay Tayfun Çağan, il protokolü, siyasi parti temsilcileri, dini kanaat önderleri, dernek ve oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.