DOLAR 32,5076 -0.11%
EURO 34,9780 0.39%
ALTIN 2.429,650,28
BITCOIN 2069048-4,01%
Hatay
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
“Gül Bahçesine Girerseniz Gül Kokarsınız”

“Gül Bahçesine Girerseniz Gül Kokarsınız”

ABONE OL
24 Ağustos 2021 13:12
“Gül Bahçesine Girerseniz Gül Kokarsınız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Uyuşturucu İle Mücadele Derneği (HUMDER) gençlerin uyuşturucudan uzak kalması için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gençlerin bir milletin geleceği olduğunu ve onları korumak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen HUMDER Başkanı Mehmet Ali Özdemir, “Gençler bir milletin geleceği, Onların zehirlenmesine asla müsaade edemeyiz. Gençlerin uyuşturucu batağına düşmemesi için HUMDER Hatay uyuşturucu ile mücadele derneği olarak ve bizlere destek veren tüm kurumlarımızla, anne babaları ve evlatlarımızı uyuşturucu kullanımına karşı bilinçlendirip farkındalık yaratmak için her türlü önlemi anlatıp eğitim veriyoruz. Gençler, siz de uyanık olmak zorundasınız. Gül bahçesine girerseniz gül kokarsanız. Kirli denizlerde yol alırsanız karanlıklar içinde kalırsınız. Ülkemizin geleceğine ‘ak sütün içindeki ak kılı fark edecek kadar gözü keskin’ bir gençlik, yani sizler yön vereceksiniz” dedi.

“UYUŞTURUCU BAĞIMLILARINI TOPLUMA KAZANDIRIYORUZ”

Uyuşturucunun tuzağına düşmüş gençleri ücretsiz tedavi ettirerek topluma kazandırdıklarını söyleyen Başkan Özdemir, “Uyuşturucunun tuzağına düşmüş gençleri ücretsiz tedavi ettirerek topluma kazandırıyoruz, çocuklarınıza lütfen sahip çıkın. Onların kimlerle arkadaşlık ettiğine dikkat edin yakınınızda uyuşturucu madde kullanan birileri varsa bize bildirin, biz de onları tedavi ettirelim” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.