DOLAR 32,3399 0.18%
EURO 35,1446 -0.14%
ALTIN 2.240,54-0,12
BITCOIN 2085636-5,28%
Hatay

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gülay Niziplioğlu Aile Sağlığı Merkezi’nin Temeli Atıldı

Gülay Niziplioğlu Aile Sağlığı Merkezi’nin Temeli Atıldı

ABONE OL
18 Ocak 2022 11:40
Gülay Niziplioğlu Aile Sağlığı Merkezi’nin Temeli Atıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gülay Niziplioğlu Aile Sağlığı Merkezi’nin temel atma törenine Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın yanı sıra, Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Abdulkadir Özel, Suzan Şahin, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, hayırsever iş insanı Yaşar Niziplioğlu ve davetliler katıldı.

NİZİPLİOĞLU: ZORLU SÜREÇLERDEN GEÇİYORUZ

Saygı duruşu ile başlayan törende açılış konuşmasını yapan hayırsever iş insanı Yaşar Niziplioğlu konuşmasında, “En kıymetli hazinenin başta sağlık olduğunun kanıtlandığı zorlu süreçlerden geçiyoruz. Vatandaşlarımıza hizmet etmesi amacıyla temelini attığımız Aile Sağlığı Merkezinin emsallerinin çoğalmasını temenni ediyorum. Devletimize olan borcumuzu bir nebzede olsa ödememize imkân sağlayan sayın devlet büyüklerimize ve bu merkezin oluşmasına vesile olan kıymetli dostum Ali Özyurt beyefendiye şahsım ve ailem adına teşekkür ediyorum.” dedi.

HAMBOLAT: AİLE SAĞLIĞI MERKEZİMİZDE 20 BİN NÜFUSA HİZMET VERECEĞİZ

Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat “Bölgemize hizmet etmesi amacıyla 1746 parsel numarasıyla Sağlık Bakanlığımıza tahsisli olan 594 metrekarelik arsaya, hayırseverimizin yardımları ve destekleriyle yapılacak olan ve 2022 yılının Nisan-Mayıs aylarında hizmete almayı planladığımız 6 birimlik Aile Sağlığı Merkezimizde, 20 bin nüfusa hizmet vereceğiz.” dedi.

ŞAHİN: BU GÜZEL HAYIR İŞLERİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Hatay Milletvekili Suzan Şahin, “Her şeyi devletten beklemek doğru bir bakış açısı değil. Dayanışmayı, bir arada olmayı, birbirimize kenetlenmeyi ve güzel işlerde örnek olmayı başarabilmek lazım. Niziplioğlu ailesine ve sevgili kardeşim Ali Özyurt’a son iki dönemde İskenderun’umuza kazandırdıkları bu güzel hayır işleri için çok teşekkür ediyor, minnetlerimi sunuyorum.” dedi.

ÖZEL: NİZİPLİOĞLU AİLESİNE HAYIRLI VE SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER DİLİYORUM.

Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, “Öncelikle bu güzel şifahanenin İskenderun’umuza hayırlar getirmesini Rabbim ‘den niyaz ediyor ve bu hayır işi vesilesiyle Niziplioğlu ailesine hayırlı ve sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Bu şifahanelerin sayısı şehrimizde artacak. Yakın bir zamanda bu sene temelini atmayı planladığımız İskenderun Şehir Hastanemizi de kısa bir sürede şehrimizin hizmetine sunacağız.” dedi.

TÜRKOĞLU: HAYIRSEVER KARDEŞİMİZİ, BU HAYIR İŞİNDEN DOLAYI KUTLUYORUM

Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu “Hayatımızda sağlığımız her şeyin önünde. Pandemi sürecinde hepimiz bir mücadele içerisine girdik. Yakınlarımızı kaybettik hepsine Allah’tan rahmet, hala hastanelerde, şifa yurtlarında tedavisi devam eden insanlarımıza da acil şifalar diliyorum. Hayırsever kardeşimizi, bu hayır işinden dolayı kutluyor ve şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

DOĞAN: HAYIRSEVERLERİMİZİN YAPMIŞ OLDUĞU YATIRIMLAR BİZİ ÇOK SEVİNDİRİYOR

Vali Doğan, “Son zamanlarda sürekli İskenderun’a, hayırseverlerimizin yapmış olduğu yatırımların temelini atmaya, açılışını yapmaya geliyorum, bu durum bizi çok sevindiriyor. Önemli olan gök kubbede hoş bir seda bırakabilmek. Yatırım yapan, hayır yapan iş adamlarımız bizim yükümüzü hafifletmekte. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, eğitim, sağlık gibi alanlarda çok büyük yatırımlar yapan ve kendisini son 20 yılda bu yatırımlarla bütün dünyaya örnek gösteren bir ülke. Karınca kararınca da olsa hemşerilerimizin, hayırseverlerimizin bizim yükümüzü alıyor olması da ayrıca sevindiriyor” dedi.

Hatay İlimizde sağlık alanında çok büyük yatırımlarının olduğunu belirten Doğan, “.Dörtyol’da, Avrupa Birliği ile birlikte çok güzel bir hastane yapıyoruz, en kısa süre içerisinde inşallah oranında yapımını tamamlayacağız. İlimizde ki yatırımları anlatmamıza gerek yok vatandaşımız zaten görmekte, yirmi sene önce ki sağlık kurumlarının bugün geldiği noktayı herkes görmekte. Hayırseverlerimiz tarafından eskiden cami yapılırdı, sonra okullar yapılmaya başlandı şimdi ise sağlık gibi çok önemli bir sektörde hayır yapmaya başladılar. Bunlar sadaka-i cariyedir, hem kendi adlarına, hem kendilerinden sonra gelecek evlatları adına bırakmış oldukları güzel nişanelerdir. Ben böyle güzel bir yatırımından dolayı Yaşar Niziplioğlu’na şükranlarımı sunuyorum. Kendisi bize böyle bir hayır işi yapmak istediğini söyledi, arkadaşlar çalışmalarını yaptılar ve bu bölgenin ihtiyacı olduğunu ilettiler ve bizde protokol yaptık. Kendisinin de ifade ettiği gibi çok hızlı bir süre içerisinde de yapımını bitirerek teslim edecek. Ben bu yatırımın hayırlara vesile olmasını, ailesine ise sağlık ve sıhhat diliyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.” dedi.

Tören Vali Doğan, protokol üyeleri ve hayırsever iş insanı Yaşar Niziplioğlu tarafından temel atma butonuna basılması ile son buldu. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.