DOLAR 32,5361 0.23%
EURO 34,7897 0.09%
ALTIN 2.489,061,10
BITCOIN 20513362,77%
Hatay
12°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Güneş hepimiz için; Şiir ve Türkü Dinletisi

Güneş hepimiz için; Şiir ve Türkü Dinletisi

ABONE OL
25 Eylül 2021 11:20
Güneş hepimiz için; Şiir ve Türkü Dinletisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samandağ Kitap Günleri etkinlik programı çerçevesinde Kültür Kentleri Birliği Hatay İl Temsilciliğince fuar alanında şiir ve türküler paylaşıldı.

Samandağ halkının geniş katılımıyla Hataylı şairler akşam başlayan etkinlikte şiirlerini Samandağ Hz. Hızır Parkı’nda seslendirdiler.

Bağlamada Nebih Nafile ve müzik eğitimcisi Selahattin Şah türküleri harmanlarken sırasıyla şair-yazar Neslihan Kanuncu Seçkin, Sevim Yunus Habip, Gülnaz Nurlu Kavvas, Antakya Sanat Derneği yöneticilerinden Edip Yeşil ve Utkun Büyükaşık şiirlerini seslendirdiler.

Şiir ve müzik dinletisine katılan misafirlerin arasından gençler sahneye çıkıp şiirler okudu. Program kapanışında şiirini seslendiren Kültür Kentleri Birliği Hatay İl Temsilcisi Nebih Nafile duygularını şu şekilde ifade etti; “Amacımız paylaşmaktı. Yürek dolusu şiir ve türkülerimizi siz değerli Samandağ halkı ile okuduk. Enerjisi yüksek, sevgi yüklü bir etkinlik oldu. Gecenin en güzel sürprizi gençlerimiz sevgili Neslihan Esmer ve Martı Kumru’nun aramıza gelip şiirler okuması oldu. Bu medeni cesaretlerinden dolayı gençlerimizi kutluyorum. Böylece paylaşmanın doruğuna ulaştık. Samandağ Kitap Günleri’ne katkı sunan başta Samandağ Belediye Başkanımız Refik Eryılmaz’a, Başkan Yardımcısı Tahsin Demir, Fuar yöneticisi Bekir Öztürk ve emek veren bütün canlara kendim ve grubum adına teşekkür ediyorum.”

“Güneş Hepimiz İçin” şiir ve müzik etkinliği, Samandağ Belediyesi standında yazarların kitap imzalamalarıyla son buldu. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.