DOLAR 32,3374 0.23%
EURO 35,0928 -0.11%
ALTIN 2.292,290,67
BITCOIN 22762370,82%
Hatay

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Güzelmansur, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Güzelmansur, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

ABONE OL
7 Mayıs 2022 12:24
Güzelmansur, Muhtarlarla Bir Araya Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, seçim bölgesi olan  Antakya İlçesi’ne bağlı mahalle muhtarları ile bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinledi.

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Antakya İlçesi’ne bağlı mahalle muhtarlarına gerçekleştirdiği ziyaret programına CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu ve CHP Antakya Belediye Meclis Üyesi Süleyman Doğru eşlik etti.

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur ve beraberinde bulunan CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu ve CHP Antakya Belediye Meclis Üyesi Süleyman Doğru, Maraşboğazı Mahalle Muhtarı Ali Atın’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyaret programında Serinyol Muhtarı Ali Özdemir, Ovakent Muhtarı Bereket Kurt, Tahtaköprü Muhtarı Ahmet Hafız, Alahan Muhtarı Kenan Savran, Uzunalıç Muhtarı Mustafa Gezer, Arpahan Muhtarı Yaşar Tohma, Aşağı oba Muhtarı Necmettin Güney ve Paşaköy Muhtarı Hasan Şeker ile bir araya gelerek mahallenin sorunları ve talepleri konusunda istişarelerde bulundular. CHP iktidarında ilk iş olarak gerek mahallelerin, gerekse demokrasinin temel taşlarından olan muhtarların sorunlarının çözülmesi ve taleplerin karşılanmasını sağlayacaklarını belirten CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, mahalle muhtarlarına kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti. Nebihe MAZMANOĞLU

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.