DOLAR 32,5173 0.28%
EURO 34,6169 0.3%
ALTIN 2.499,110,66
BITCOIN 2040718-1,09%
Hatay
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hafızlara Taç Giyme Töreni Düzenlendi

Hafızlara Taç Giyme Töreni Düzenlendi

ABONE OL
9 Kasım 2021 12:59
Hafızlara Taç Giyme Töreni Düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valisi Rahmi Doğan, eşi Gülden Gülüzar Doğan ile birlikte hıfzını tamamlayan Kız Kur’an Kursu öğrencilerinin Hafızlık Taç giyme ve icazet törenine katıldı.

Antakya Meclis Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen, Hz. Hatice Hafızlık Kız Kur’an Kursu’nda hıfzını tamamlayan öğrencilerin Hafızlık Taç giyme ve icazet törenine katılan Vali Doğan, “Genç hafızlarımızı çıktıkları bu kutlu yolda tebrik ediyor yollarının açık olmasını diliyorum.” dedi.

Tören, Hz. Hatice Hafızlık Kız Kur’an Kursu’nda hıfzını tamamlayan öğrencilere “Hafızlık Belgelerinin” takdim edilmesiyle son buldu.

Törene Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın yanı sıra, eşi Gülden Gülüzar Doğan, Hatay Milletvekilleri TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Şanverdi, Abdulkadir Özel, İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, ilgili kurum müdürleri ve öğrencilerin aileleri katıldı. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.