DOLAR 32,3717 0.15%
EURO 35,0271 -0.18%
ALTIN 2.324,590,23
BITCOIN 2270704-0,67%
Hatay
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Halka Hizmet, Hakka Hizmettir

Halka Hizmet, Hakka Hizmettir

ABONE OL
4 Şubat 2023 12:18
Halka Hizmet, Hakka Hizmettir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzun zamandır başarıyla sürdürdüğü Merkez Müdür Yardımcısı Vekilliği görevinden ayrılan Hüseyin Karaoğlan, mesai arkadaşlarına veda mesajı yayınladı.

Hatay Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Yardımcısı kadrosuna atanan Karaoğlan yayınladığı mesajda; “Uzun bir süredir evim, yuvam bildiğim SGK’da yürütmekte olduğum Merkez Müdür Yardımcısı Vekilliği görevimden, Hatay Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Yardımcısı kadrosuna atanmam hasebiyle ayrılarak yeni görevime başlamış bulunmaktayım. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen, büyüklerime,  kardeşlerime, çevremdeki dostlarıma ve aileme teşekkürlerimi sunarım. Yine görevim süresince zaman ve mekân ayrımı yapmadan gücünün son demine kadar fedakârca, memleketimiz için birlikte hizmet verdiğim idarecilerime ve çalışma arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim. Lütfen hakkınızı helal ediniz. “Hepinizi ALLAH’a emanet ediyorum” En kısa zamanda görüşmek dileğiyle… Hoşçakalın Sevgiyle kalın” ifadelerini kullandı. Erhan Unay

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.