DOLAR 32,5982 0.37%
EURO 34,8054 0.19%
ALTIN 2.494,350,41
BITCOIN 21088075,45%
Hatay
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Halkımıza Hizmet Etmenin Gururunu Yaşıyoruz

Halkımıza Hizmet Etmenin Gururunu Yaşıyoruz

ABONE OL
1 Temmuz 2022 15:40
Halkımıza Hizmet Etmenin Gururunu Yaşıyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz öncülüğünde ilçenin yol sorununu ortadan kaldırarak modern yolları vatandaşların hizmetine sunan Samandağ Belediyesi ekipleri, özellikle ilçedeki ana arter ve kritik öneme sahip bağlantı yollarındaki çalışmalarını sürdürüyorlar.

Koyunoğlu Mahallesi’nde hem ana arter hem de okul yolu olması sebebiyle kritik öneme sahip Çamlık Sokak’ta, belediye ekipleri gerçekleştirdikleri hummalı çalışmaları ile yol genişletme, büz döşeme ve zemin düzenleme çalışmalarını çok kısa sürede tamamlayarak beton asfalt serim çalışmaları gerçekleştirdiler.

Beton asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz yaptığı açıklamada; “Yine Halkımıza Hizmet Etmenin Gururunu Yaşıyoruz. Koyunoğlu Mahallesi’nde oldukça işlek bir sokak olan Çamlık Sokak’ta (Okul yolu-Belediye Sokak) yol genişletme, su taşkınlarını önlemek amacıyla büz döşeme ve zemin düzenleme çalışmalarımızın ardından yolu beton asfalt ile kapladık.

İlk günkü aşkla hizmet üretmeye, ilçemizin tüm sorunlarını çözmeye, halkımıza modern, kalıcı, geniş ve refah yollar kazandırmaya devam ediyoruz.

Bu hususta emeği geçen Belediye ekiplerimize teşekkür ediyor, mahalle halkımıza ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. ” ifadelerine yer verdi.

Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.