DOLAR 32,6057 0.27%
EURO 34,7843 0.33%
ALTIN 2.413,97-0,76
BITCOIN 21609250,47%
Hatay
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe

HALKTAN UZAK DURUN!!

ABONE OL
16 Ekim 2021 13:47
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Merhaba Hatay Asi Gazetesi okuyucuları, bilindiği gibi son günlerde korona vakaları yükselişte ve ciddi bir şekilde Hatay’da yayılmış durumda.

Şuan ilimizde en yaygın olarak koronaya yakalanan kesim milletvekilleri ve siyasetçiler, milletvekilleri ile siyasetçiler genellikle çeşitli bölgelerde gezindiği için halkla iç içe bulunuyor. Sağlık çalışanlarının, sağlık bakanlığının bu kadar çabası boşa gitmesin bu kadar aşı çalışmasına yazık edilmemeli işte bu yüzden milletvekillerine ve siyasetçilere ciddi bir iş düşüyor, hep sahada olan ilden ile gezen mahallelerde dolaşan milletvekili, siyasetçi ciddi bir bulaştırma potansiyeline sahiptir.

 Mahalle toplantılarında, gezi programlarında, esnaf ziyaretlerinde oluşan kalabalık ortam ciddi bir risk oluşturuyor. Siyaset adamlarına ve milletvekillerine bu ciddi ve zor süreçte düşen görev bana göre gezilerine ara vermesi toplantıları kısması illa ki önemli bir program olacaksa da az sayıda pandemi şartlarına uygun olarak gerçekleştirmesi, çünkü geçen dönemde vakaların patlak verdiği günlere dönersek ilk vaka milletvekillerinde siyasetçilerde oldu ve yavaşça da halk etkilendi bu illa ki onların yüzünden olduğu anlamına gelmiyor onları suçlamak gibi bir algıda değil ama olan bu maalesef çünkü herkesle iletişim halinde olan kendileri ve ilden ile gezen yine kendileridir. 

İşte bu yüzden bu zorlu dönemde vakaların patladığı ve genellikle siyasilerin etkilendiği süreçte ellerini ayaklarını sahadan çekmeleri gerek biraz ara vermek gerek…

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.