DOLAR 32,5936 0.35%
EURO 34,8209 0.22%
ALTIN 2.505,730,87
BITCOIN 21046741,87%
Hatay

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
HASİAD’tan İsveç’e Tepki

HASİAD’tan İsveç’e Tepki

ABONE OL
31 Mart 2022 13:52
HASİAD’tan İsveç’e Tepki
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Sanayici İş İnsanları Derneği, İsveç Dışişleri Bakanlığının yayınladığı ve içeriğinde ilimiz Hatay’ında yer aldığı 4 ile seyahat etmeyin uyarısına tepki gösterdi.

Hatay’ın ve Ülkemizin tüm illerinin güvenli olduğunu hatırlatan HASİAD Yönetim Kurulu: “İsveç Dışişleri Bakanlığı’nın yersiz bir şekilde Türkiye’ye seyahat uyarısında bulunarak Ankara’daki Büyükelçiliği’nin resmi internet sitesinde aralarında İlimiz Hatay’ın da bulunduğu Kilis, Şırnak ve Hakkâri’nin tamamına gereksiz yere seyahat edilmemesi şeklinde tavsiyede bulunduklarını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.  Gerek İlimiz Hatay gerekse ülkemizin diğer tüm illeri güvenli olup tam da kadim şehrimiz Hatay’ın Expo açılışı öncesinde İsveç Dışişleri Bakanlığı’nın bu uyarısını talihsiz ve yersiz bulduğumuzu ifade etmek isteriz. Onlarca medeniyete ev sahipliği yapan, kucak açtığı tüm medeniyetlerden aldığı mirasın harmanlandığı, insanlığın en eski yerleşim yerlerinden biri olan tarih boyunca farklı kültürlerin ve inançların bir arada yaşadığı; barış, kardeşlik, hoşgörü kenti, doğa sporlarının, aromaterapinin, gastronominin, tarihin, kültür, inanç ve gastronomi turizminin Türkiye’deki en önemli destinasyonlarından Hatay’ımızın güvenli olduğunu ve Expo 2021 ile birlikte tüm bu değerlerini dünyayla paylaşacağı Dünyanın en büyük üçüncü organizasyonu olan #Expo2021Hatay’ın açılışına herkesi davet ediyoruz. Açılışı hep birlikte yapmak üzere 1 Nisan Saat 20.00’da buluşalım” ifadelerini kullandı.  

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.