DOLAR 32,5889 0.34%
EURO 34,8082 0.2%
ALTIN 2.498,390,58
BITCOIN 21095935,63%
Hatay
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Hassa’da Tapu Dağıtım Töreni Gerçekleştirildi

Hassa’da Tapu Dağıtım Töreni Gerçekleştirildi

ABONE OL
21 Mayıs 2022 10:37
Hassa’da Tapu Dağıtım Töreni Gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hassa  Haydarlar mahallesinde  oturan vatandaşlar,  yıllar sonra tapularına kavuştular.

Haydarlar mahallesinde tapularını almaya hak kazanan 23  çiftçiye ait tapu dağıtım törenine  Hatay Milletvekili  Hüseyin Yayman, Hassa  Kaymakamı  Ahmet Korkmaz, Hassa Belediye Başkanı  Mehmet Karataş, İlçe Başkanı Cafer Sarı ve  vatandaşlar katıldı.

820 dekar  alana tapuların verilmesine ilişkin tapu dağıtım töreni, Haydarlar gölünün eşsiz manzarasında yapıldı.

Hassa Kaymakamı Ahmet Korkmaz yaptığı konuşmada, Hassa’nın son yıllarda gelişim ve büyümesinin  devam ettiğini belirtti ve bu tapuların  vatandaşlar için büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

Belediye Başkanı Kara Memmet ise “ Hassa’ya hizmet etmekten gurur duyduklarını, köylülere seçim dönemi söz verilen tapuları dağıtmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek tapu sorununu takip ederek çözen Vekilimiz Hüseyin Yayman’a teşekkür ederiz” dedi.

289 ÇİFTÇİYE  KULLANIM BELGESİ VERİLDİ

Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman yaptığı konuşmada “2018 seçiminde söz verdiğimiz  zeytin arazilerinin tapularını hak sahiplerine dağıtmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz yılda  hak sahibi vatandaşlarımıza  tapu dağıtmıştık. Hak sahibi  vatandaşlarımıza tapularıyla buluşturmaya devam edeceğiz.  Bölgemizde  bir çok mahallemizde   zeytin ekilmesi ve  orman vasfını yitirmiş alanlarda zeytin aşılaması hususunda çalışmalar yapıldı. Çok büyük alanlarda üretim için büyük aşamalar kaydedildi. Daha çok çalışmaya ve üretmeye ihtiyacımız  var. Türkiye’mizi büyütmeye ve çocuklarımıza daha iyi gelecek hazırlamak zorundayız. Zeytin alanlarımıza sahip çıkmalıyız. “dedi.

Milletvekili Yayman 23  vatandaşa tapu dağıtımın yanında 289 çiftçiye  kullanım belgesi verildiğini  söyledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.