DOLAR 32,6000 0.34%
EURO 34,8173 0.19%
ALTIN 2.506,540,90
BITCOIN 21103113,26%
Hatay

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
hasta nakil aracının sürücüsüne darp iddiası

hasta nakil aracının sürücüsüne darp iddiası

ABONE OL
23 Kasım 2020 06:51
hasta nakil aracının sürücüsüne darp iddiası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kırıkhan ilçesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tanısı konan kişiyi evinden almaya giden hasta nakil aracının sürücüsü, trafikte tartıştığı kişi tarafından darbedildiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Kırıkhan Belediyesine ait hasta nakil aracının sürücüsü Mustafa Başbay, Kovid-19 tanısı konulan kişiyi evinden almak için seyrettiği Atatürk Caddesi’nde, kendisine yol vermeyen bir otomobilin şoförüyle tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle otomobil sürücüsü Başbay’ı darbederek olay yerinden uzaklaştı.

Darp raporu alan Başbay, sürücü hakkında suç duyurusunda bulundu.

Başbay yaptığı açıklamada, yüzünde ve boynunda darp izleri bulunduğunu söyleyerek, “15.30’da vaka raporu geldi ve vakayı almaya giderken selektör yaparak sol şeride geçtim. Karşıdaki bir araç yol verdi, arkasındaki adam durmadı, üzerime sürdü aracı. Ben kenara kaçtım ‘senin ne işin var burada?’ dedi. ‘Vakaya gidiyorum.’ dedim, ‘Buradan geçemezsin’ diyerek tartışmayı sürdürdü ve indi aşağı bana kafa attı, ben de dayanamayıp ona vurdum. Sonra da ayağım kayınca beni darbedip dövmeye başladı.” dedi.  AA

Etiketler:

Hatay’da drone destekli trafik denetimlerinde yaya ve okul geçitlerinde kural ihlali yapan 122 sürücüye 65 bin 952 lira idari ceza uygulandı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı kentin birçok noktasında yeşil alan ve refüjleri sulamada tasarruf dönemi başlattı.

Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek, Hataylı basın mensuplarına müjdeli haberi verdi.

Hatay’da yüzde 100’e ulaşan vakalar sonrası, önlemler sıklaştırılırken esnafda kendince önlem aldı. Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası ile ..

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, tedavi sürecinde yaşadığı zorlukları anlatıp, tavsiyelerde bulundu.Yayman, AA muhabirine, 19 Ek..

CHP Defne İlçe Teşkilat Başkanı Akın Parlakyıldız, Hataylılara Koronavirüs konulu açıklamalarda bulundu.

Uzman Estetisyen Bilge Eral önderliğinde 5 yıldır Reyhanlı’da faaliyetini sürdüren NOA Güzellik, Antakya’da da açıldı.

Antakya’da bulunan Tarihi Uzun Çarşı’da 1948 yılından bu yana hizmet veren Bıçakçı Naim’in bıçak tezgahlarında yoğunluk oluşturan vatandaşlar, bayram öncesi bıçaklarını biletiyor. ..

Hatay’ın saygın ve sevilen ailelerinden olan Güney ailelerinde düğün heyecanı yaşandı.

Türk Kızılay, Hatay’ın İskenderun ilçesinde çöpten atık toplarken görüntülenen Suriyeli engelli çocuk ve ailesine yardımda bulundu.

Hatay’da faaliyete başlayan Ufuk Usta Köfte, Antakya’da çok fazla köfteci olmasına rağmen bu sektörde iddialı olduğunu göstererek Ufuk Usta Köfte işletmesini açtı. Hatay’da 2013 yı..

© 2014 Haber Sitesi. Tüm hakları saklıdır.

powered by Bc Ajans

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.