DOLAR 32,4968 0.14%
EURO 34,7657 0.1%
ALTIN 2.489,851,13
BITCOIN 2022799-0,08%
Hatay
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Hatay Bu Görüntülerden BIKTI!

Hatay Bu Görüntülerden BIKTI!

ABONE OL
1 Temmuz 2021 11:37
Hatay Bu Görüntülerden BIKTI!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’da sürekli yaşanan ve şehrin güzelliğine gölge düşüren konteynır çevresi çöpler, giderek artmaya başladı. Neredeyse her çöp konteynırının yakınında bulabileceğiniz çöp birikintileri, vatandaşın üşengeçliği, temizlik personellerinin umursamazlığı sonucu yerlerinde kalmaya devam ediyor.

SAATE UYMUYORLAR, ÇÖP DOLU OLUNCA YERE ATIYORLAR

Özellikle Antakya ve Defne ilçelerinde yoğun nüfuslu mahallelerde yaşanan çöp yığınları sorunu, vatandaşların çöp çıkarma saatlerine uymaması sonucu içinden çıkılmaz bir hale geliyor. Günün farklı zaman dilimlerinde atılan çöpler, konteynırların sürekli dolu olmasına neden olurken, konteynırlar dolu olunca, vatandaşlar bu sefer çöpü yere atıyor. Başka bir çöp konteynırına gitmeye erinen vatandaşların çöpü yerlere yığması sonrası temizlik personelleri de çoğu zaman o çöpleri almayarak kirliğin devam etmesine neden oluyor.

ÇÖP KONTEYNIRI SAYISI ARTTIRILMALI!

Yaşanan bu sorun ile son zamanlarda sıkça karşılaştıklarını söyleyen duyarlı vatandaşlar ise insanların bilinçlendirilmesi gerektiğini savundular. Yoğun nüfuslu mahallelerde çöp konteynırı sayılarının sıklaştırılıp, insanların da saat konusunda uyarılması gerektiğini söyleyen vatandaşlar, temizlik personellerini de daha dikkatli ve duyarlı olmaya davet ettiler. Kenan CENGİZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.