DOLAR 32,3412 0.18%
EURO 35,2177 0.07%
ALTIN 2.246,210,14
BITCOIN 2127090-3,07%
Hatay

HAFİF YAĞMUR

12:49

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Hatay Büyükşehir Teyakkuz Halinde

Hatay Büyükşehir Teyakkuz Halinde

ABONE OL
20 Ocak 2022 11:54
Hatay Büyükşehir Teyakkuz Halinde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediyesi, kentte etkili olan sağanak yağmur ve kar yağışı nedeniyle meydana gelen olumsuzluklara çok sayıda personel ve araç ile müdahale etti.

HBB AKOM ekipleri, gök gürültülü sağanak yağış, kar yağışı ve fırtına nedeniyle oluşan çatı uçması, ağaç devrilmesi, trafik kazası ve su baskınlarına ivedilikle müdahale etti. Ekipler, suları tahliye etti, devrilen ağaçları yollardan kaldırdı ve sıkışmalı trafik kazalarına zamanında yetişerek olası can kayıplarının önüne geçti.

HBB İtfaiye, Fen İşleri ve HATSU ekipleri tüm gün teyakkuz halindeydi. Ekipler, tüm ilçelerde koordineli çalışarak olumsuzlukları bertaraf etti.

YOLLAR GÜVENLİ HALE GETİRİLDİ

Bazı ilçelerde kar yağışının etkili olmasından dolayı kapanan yollar HBB ekiplerinin koordinasyonunda kar küreme araçlarıyla temizlendi ve yollar güvenli hale getirildi.

Yaşanan trafik kazalarında da olay yerine ivedilikle yetişen ekipler, 8 sıkışmalı kazaya müdahale etti kazazedeleri sağlık ekiplerine teslim etti. Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.