DOLAR 32,5035 0.26%
EURO 34,5755 0.18%
ALTIN 2.497,110,58
BITCOIN 2036838-1,26%
Hatay
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hatay Diş Hekimlerinden Bilimsel Toplantı

Hatay Diş Hekimlerinden Bilimsel Toplantı

ABONE OL
19 Nisan 2022 15:55
Hatay Diş Hekimlerinden Bilimsel Toplantı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Diş hekimleri Odası olarak Nisan ayının ilk bilimsel toplantısını Antakya Anemon Otel’de gerçekleştirdi.

Toplantıyla ilgili bilgi veren Hatay Diş hekimleri Odası Başkanı Diş hekimi Nebil Seyfettin; “Antakya Anemon Otel’de gerçekleştirdigimiz etkinliğe Hatay Dişhekimleri Odası Genel Sekreteri Davut Akemoğlu’nun yapmış olduğu açılışın ardından, Hatay Diş hekimleri Odası Başkanı Nebil Seyfettin mesleğimize ilişkin güncel bilgileri meslektaşlarımızla paylaştık.Serbest çalışan ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde görevli meslektaşlarımızın yanı sıra HMKÜ Diş hekimliği Fakültesi öğrencilerinin de katılım sağladığı bilimsel toplantıya 100’e yakın diş hekimi katıldı.

Türkiye’nin saygın ve konusunda uzman olan değerli hocalarımız, mesleğimizdeki en son bilimsel gelişmeleri ve uygulamaları paylaştılar. Eğitim seminerine katılan hocamız Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Uğur Mercan “ Geriatrik Hastalarda Dental İmplant Yönetimi” konusunda sunum yaparken, Protetik Diş Tedavisi Uzmanı Doç.Dr. Önjen Tak “Dişsiz Hastaların Estetik ve Fonksiyonel Beklentilerini Karşılayabilmek” konulu sunumunu yaptı. Sunumlarının bitiminde değerli hocalarımız Doç. Dr. Uğur Mercan’a ve Doç.Dr. Önjen Tak’a vermiş oldukları bilimsel katkılarından dolayı plaket verildi. Bilimsel toplantımıza yoğun katılım gösteren tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.