DOLAR 28,9919 0.23%
EURO 31,2252 -0.16%
ALTIN 1.866,38-1,07
BITCOIN 12756350,48%
Hatay

HAFİF YAĞMUR

05:59

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hatay Halkının Mağduriyeti Sürüyor

Hatay Halkının Mağduriyeti Sürüyor

ABONE OL
4 Ekim 2023 12:07
Hatay Halkının Mağduriyeti Sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Hatay Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Av. Servet Mullaoğlu deprem sonrası Hatay’da yaşanan ve hala çözüm bekleyen ve de bir türlü çözülemeyen sorunlara dikkat çekmek için iktidara yaptığı çağrı metni ve video yayınladı.

Vekil Mullaoğlu’nun Çağrı metni şöyle: “Depremin üzerinden aylar geçmesine rağmen Hatay halkının hayatın her alanındaki mağduriyeti devam ediyor. Barınmadan sağlığa, eğitimden imara, içme suyundan temizliğe, ulaşımdan sosyal desteklere kadar yaşanan tüm sorunlara iktidar tarafından hızlı ve etkin çözümler üretilmediği takdirde ağır bir KIŞ bizleri bekliyor. Depremin mağdur ettiği halkımızı, yaşanan sorunları görmezden gelerek, etkili ve yeterli çözümler üretmeyerek bir de siz mağdur etmeyiniz. Hatay ilimiz büyük Atatürk’ün hepimize emanetidir.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.