DOLAR 32,5430 0.08%
EURO 34,8710 0.58%
ALTIN 2.431,14-0,06
BITCOIN 21634650,05%
Hatay
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Hatay Halkının Sesini Duyun

Hatay Halkının Sesini Duyun

ABONE OL
21 Ekim 2021 12:03
Hatay Halkının Sesini Duyun
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal iktidara, “Hatay Halkının sesini duyun” çağrısında bulundu.

TBMM Genel Kurulunda söz alan Serkan Topal, “Hatay’da esnafımız kepenk kapatıyor, Hatay’da esnafımız kredisini ödeyemiyor, Hatay’da çiftçimiz gübresini alamıyor, faturalarını ödeyemiyor. Hatay’da işsizlik yüzde 40’ı buldu arkadaşlar Suriyeliler yüzünden. Hatay’da lütfen yatırım yapın, iktidar Hatay’a bir baksın, Hatay halkının artık günahına girmeyin diyoruz. İktidara bir kez daha sesleniyorum, Hatay halkının sesini duyun, Hatay’a yatırım yapın, Hatay’da işsizlik çoğaldı, çoğaldı, çoğaldı!” dedi.

Muhtarlar Günü dolayısı ile Muhtarların Gününü de kutlayan Serkan Topal, şu ifadeleri kullandı: “Gece gündüz milletimize hizmet eden muhtarlarımızın gününü kutluyoruz. İktidara sesleniyoruz, muhtarlarımızın dileklerini ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun söylediklerini bir an önce yapın, desteklerinizi sunun, sadece söylemle değil, eylemle destek verin. Muhtarlarımızın da sesini duyun, sadece Muhtarlar Günü’nü kutlamakla olmuyor.” Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.