DOLAR 32,3237 0.21%
EURO 35,1211 -0.03%
ALTIN 2.298,940,96
BITCOIN 2281671-0,73%
Hatay
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hatay Hassa İçin Seferber Oldu

Hatay Hassa İçin Seferber Oldu

ABONE OL
25 Ocak 2022 12:25
Hatay Hassa İçin Seferber Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay Milletvekili ve Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Yayman, Hatay’ın Hassa için seferber olduğunu kaydetti.

YAYMAN: VATANDAŞIN ZARARI KARŞILANACAK

Hasar tespit çalışmalarının sürdüğü Hassa’da vatandaşın zararının karşılanacağını belirten Yayman, “Hassa Kaymakamı Ahmet Korkmaz, AFAD, HATSU, kısmen de olsa EnerjiSA, MHP Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, AK Parti İlçe Başkanı Cafer Sarı, Hassa Belediyesi personelleri, aklınıza gelebilecek herkes orada. Vali Rahmi Doğan Hassa’da kriz masasını kurdu ve tüm birimlerle koordinasyon toplantısı yaptı. Hassa’ya elektrik verilmesi çok önemli. Zira içme suyu kuyulardan su çekilerek veriliyor Hassa’da. Elektrik kesik olunca su verilemediği için ilçedeki HATSU birimine 6 adet jeneratör verildi, su sağlanması için. Ben de Enerji Bakanımızı arayarak, ilçeye kesintisiz elektrik verilmesi konusunda destek istedim. Kar yağışının afete dönüşmesi, ilçede tarımı da, hayvancılığı da sekteye uğrattı. Zeytin ağaçları kırıldı, ağıllar, ahırlar yıkıldı, evler zarar gördü. Tam da bu noktada devlet, millet için vardır diyerek sayın Valimiz Rahmi Doğan ile birlikte vatandaşı yalnız bırakmadık. Ancak HBB Başkanı, Hassa’da 100 yılda bir yaşanan bir afette ortalarda görünmedi.  Bu konuda takdiri değerli Hatay halkının takdirine bırakıyorum” ifadelerini kullandı.

KARATAŞ: İLÇEMİZE KATKI SAĞLAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş ise; “İlçemiz çok zor bir süreçten geçiyor. Burada hepimiz seferber olmuş durumdayız. Ancak Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız burada yok. Bize zor dönemimizde yardımcı olan başta sayın Valimiz Rahmi Doğan ve Milletvekilimiz Hüseyin Yayman olmak üzere Hassa Kaymakamı Ahmet Korkmaz’a, AFAD, HATSU, kısmen de olsa EnerjiSA personellerine, MHP Milletvekili Lütfi Kaşıkçı’ya, İlçe Başkanımız Cafer Sarı’ya ve tüm belediye personellerimize teşekkür ediyor, tüm halkımıza geçmiş olsun dileklerimi bir kez daha iletiyorum. Biz tüm gücümüzle vatandaşın yanındayız. Vatandaşımızın mağduriyeti bitene kadar gerekirse dinlenmeden çalışacağız” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.