DOLAR 32,5450 0%
EURO 34,9160 0.16%
ALTIN 2.425,500,11
BITCOIN 2051060-4,20%
Hatay
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
HATAY İÇİN HER HİZMETİN DESTEKÇİSİYİZ!

HATAY İÇİN HER HİZMETİN DESTEKÇİSİYİZ!

ABONE OL
8 Haziran 2021 09:33
HATAY İÇİN HER HİZMETİN DESTEKÇİSİYİZ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay İl Başkanlığı, basınla buluşma toplantısı gerçekleştirdi. AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal yönetiminde gerçekleşen toplantıya AK Partili ilçe belediye başkanları da eşlik etti.

“GEREK HÜKÜMET GEREKSE BAKANLIKLAR NEZLİNDE DESTEKÇİYİZ”

Gerçekleşen toplantıda konuşan AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Hatay’a yapılacak olan her hizmete canı gönülden destek verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini söyledi.

Yapılacak hizmetlere Cumhur İttifakı milletvekilleri tarafından hükümet ve bakanlıklarla görüşme nezlinde de destek sağlanacağını belirten Başkan Yeşildal, “Şehrimizi çok seviyoruz ve şehrimizin her türlü hizmetin en iyisini layık olduğu konusunda kararlıyız. Bu konuda da elimizden gelen her türlü desteği de sunma noktasında adımlar atıyoruz. Bu konuda netiz, ilimize yapılan, yapılacak olan ve yapılması planlanan her hayırlı hizmete sonuna kadar destek olacağız. Destekten kastımız hem büyükşehir belediyesi meclisinde destek olunacak hem de Cumhur İttifakı milletvekilleri eliyle hükümet nezlinde, bakanlıklar nezlinde, yapılması düşünülen hizmetlerin hem takibi hem de kaynak temini noktasında adımlar atacağız” dedi.

“KURTULUŞ CADDESİ İÇİN SOMUT ADIM BEKLİYORUZ”

Antakya ilçesinde bulunan tarihi Kurtuluş Caddesi’nin yayalaştırma projesi kapsamında araç trafiğini rahatlatmak adına genişletilmesi planlanan Kemal Şehoğlu Caddesi için ödeneğin sağlandığının altını çizen Yeşildal, şu dakikaya kadar somut bir adım atılmadığını savundu.

“KİRALAMA BEDELLERİ SATIN ALMADAN DAHA PAHALI”

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin kiralık araç filosuna da eleştiride bulunan Yeşildal, kiralama verilerini paylaşarak, “Belediyede bulunan toplam 521 araç satın alınsaydı, rakamları 58 milyon 126 bin TL değerindeydi. Bu araçlara 2020 yılında ödenen kiralama rakamları ise 80 milyon 259 bin 316 TL’dir” açıklamasında bulundu.

BELEDİYE BAŞKANLARI DA YAPILAN PROJELERİ TANITTI

Program, Antakya Belediyesi Başkanı İzettin Yılmaz, İskenderun Belediyesi Başkanı Fatih Tosyalı, Altınözü Belediyesi Başkanı Rıfat Sarı, Kırıkhan Belediyesi Başkanı Ayhan Yavuz, Yayladağı Belediyesi Başkanı Mehmet Yalçın, Payas Belediyesi Başkanı Bekir Altan, Reyhanlı Belediyesi Başkanı Mehmet Hacıoğlı ve Hassa Belediyesi Başkanı Mehmet Karataş’ın ilçelerinde gerçekleşen projelerinin tanıtımının ardından toplu fotoğraf çekimiyle son buldu. Kenan CENGİZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.