DOLAR 32,5816 0.31%
EURO 34,8214 0.19%
ALTIN 2.510,901,07
BITCOIN 20942181,47%
Hatay

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Hatay İle İlgili Hesap Yaptırmayız

Hatay İle İlgili Hesap Yaptırmayız

ABONE OL
1 Temmuz 2022 15:13
Hatay İle İlgili Hesap Yaptırmayız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, TBMM’de yaptığı basın toplantısında, “10 gün boyunca Hatay’daydım. Sokakta en çok konuşulan konu, ekonomi ve asgari ücret. Kamuoyunda, bu konuda beklenti var. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi, vatandaşımızı zamlara, ekonomik sıkıntıya ezdirmedik, ezdirmeyeceğiz. Vatandaşımız, bizi gördüğünde, “bizi başka partilere muhtaç etmeyin, çözerseniz siz çözersiniz” şeklinde ifadeler kullanıyorlar.

Nasıl ki bundan önceki sorunları çözdüysek, bundan sonraki sorunları da çözeceğiz. Ağustos ayının ikinci yarısından itibaren de bu pahalılıktan bir nebze olsun kurtulacağız” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı’nın Hatay’a mayın döşeme isteğini kınadığını da söyleyen Yayman, Hatay’ın, devletken vilayet olmayı kabul etmiş bir il olduğunu hatırlattı ve şöyle devam etti:

“Mülteciler üzerinden koparılan fırtına doğru değil. ‘Hatay’ı istila ettiler’ diyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı’nın sözleri, Abdurahman Melek’in, Abdulgani Türkmen’in kemiklerini sızlatmıştır. Hatay, Türk’tür, Türk kalacaktır. Hatay ile ilgili hesap yapanlar, Zeytindalı Harekatı’na, Barış Pınarı Harekatı’na, dünya savaş tarihine dönüp baksınlar ve Türk’ün şanlı destanlarını okusunlar.

Bu vesileyle, Hatay’ımızın anavatana katılmasını sağlayan, aralarında Ermeni, Yahudi, Hristiyan, Sünni, Alevi, Türk, Arap, Milletvekillerimizin olduğu 40 üyeyi şükranla anıyoruz. Onların, ‘sen-ben yok, biz varız’ anlayışı takdire şayandır.” İsmet GÜLTEKİN

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.