DOLAR 32,5020 -0.14%
EURO 34,9686 0.29%
ALTIN 2.436,440,56
BITCOIN 2084060-0,90%
Hatay
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Hatay Kültür Merkezi ne olacak?

Hatay Kültür Merkezi ne olacak?

ABONE OL
9 Haziran 2022 12:07
Hatay Kültür Merkezi ne olacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1987 yılında hizmete giren ve hizmete girdiği günden bu güne kadar binlerce konser, sergi, davetiye ve kokteyle ev sahipliği yapan, aynı zamanda Hataylının konferans salonu ile kütüphanesini içinde barındıran Kültür Merkezinin son durumu belirsizliğini koruyor.

HATAY’A MODERN BİR KÜLTÜR MERKEZİ LAZIM!

Kültür merkezi konusu hakkında bilgi sahibi olmadıklarını belirten vatandaşlar, boşaltılan ve kapatılan eski merkezin yıkılarak yerine modern bir Kültür Merkezi kazandırılması gerektiğini ifade ettiler.

BU ALAN HER ZAMAN HATAYLILARA HİZMET ETMELİDİR

Kültür Merkezi Konferans Salonu ile kütüphanesinin yıkılarak yenilenmesi gerektiğini belirten vatandaşlar; “Daha önce birçok kez onarılan kültür merkezi ve kütüphane bir türlü istenilen seviyeye getirilememiştir. Kültür Merkez ile Kütüphanemiz Hatay için çok önemlidir. Fakat günümüz koşullarına elverişsiz kalıyor, üstelik birçok defa da onarımdan geçilmesine karşın hala istenilen sağlamlığa getirilemedi. Eski binanın yıkılıp, günümüz şartlarına uygun modern bir kütüphane inşa edilmesini istiyoruz. Bu alan her zaman Hataylılara hizmet eden bina olarak kalmalıdır” dediler.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.