DOLAR 32,3299 0.23%
EURO 35,0688 -0.19%
ALTIN 2.294,450,76
BITCOIN 22833270,90%
Hatay
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hatay örnek bir şehir

Hatay örnek bir şehir

ABONE OL
14 Temmuz 2021 12:39
Hatay örnek bir şehir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve beraberindeki heyet, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret etti.

Hatay’da olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu,

“Hatay’a geldiğim zaman herkes enerji dolu ve insanlarınız çok sıcakkanlı. Hatay’da çok kültürlülüğün getirdiği bir olgunluk var” dedi.

Hatay’ın asırlar boyu çok kültürlülüğe alışmış örnek bir şehir olduğunu kaydeden Davutoğlu, partisinin teşkilatlarında her kesimden insanlar olduğunu belirterek “Birleştiğimiz konu al bayrağımızın altında bir arada olmaktır. Farklılıklar da güzeldir. İnsanoğlunun her türlü doğadan ve tarihten gelen farklı zenginlikleri yaşatmak lazım. Biz siyaseti herkesin birleştiği bir pota olarak yapmalıyız” diye konuştu.

SAVAŞ: HEPİMİZİN ORTAK DERDİ MEMLEKET VE ÜLKEMİZDİR

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Hatay büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş da, “ Güzel bir ekibiniz var. Bu işler meşakkat, sabır ve azim isteyen işler. Hepimizin ortak derdi memleket ve ülkemizdir, inşallah parti olarak ülkemizde ve ilimizde hayırlı işler yaparsınız. Allah mahcup etmesin. Biz partinizdeki arkadaşlarımız ile anlaşıyoruz. İlk seçimde de inşallah başarılı olursunuz. Hep birlikte başarılı oluruz. Ben inançlı bir insanım. Rabbimin gönderdiği herkese sahip çıkmaya çalışıyorum. Bütün renkleri kucaklıyoruz. Yönü Ankara’ya dönük bayrağının altında da insanlarımızı mutlu edeceğiz. Benim hayat felsefem bu şekilde” dedi. Başkan Savaş, ziyaret anısına Davutoğlu’na çeşitli hediyeler de sundu. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.