DOLAR 32,3948 0.22%
EURO 35,1953 -0.01%
ALTIN 2.324,640,25
BITCOIN 22916692,52%
Hatay
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

HATAY OYNADI, ADS KAZANDI!

HATAY OYNADI, ADS KAZANDI!

ABONE OL
8 Kasım 2021 11:41
HATAY OYNADI, ADS KAZANDI!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Ligin en az gol yiyen ve Trabzonspor’la birlikte ligin tartışmasız en güzel futbolunu oynayan Atakaş Hatayspor, Güney Derbisinde iyi oynayan taraf olsa da golü bulamayınca sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Bordo-Beyazlılar, ilk yarıda rakip kaleyi ablukaya alsa da bir türlü gol bulamadı. İkinci yarıda da rakibinin ataklarına engel olamayan Hatayspor, 64. dakikada Yunus Akgün’ün golüyle maçta geriye düştü. Bordo-Beyazlılar, maçta aradığı golü bulamayınca, sahadan yenik ayrıldı. Hatayspor’un bu yenilgiyle birlikte 4 maçlık galibiyet serisi son buldu.

EL KAABİ’NİN RÖVEŞATASI NEFESLERİ KESTİ

Deplasmanda olmasına rağmen oynadığı futbolla Adana Demirspor’a deplasman yaşatan Atakaş Hatayspor, ilk yarıda topla oynama yüzdesini zaman zaman yüzde 80’e çıkarsa da bir türlü golü bulamadı. 21. dakikada kornerden ceza alanı içerisine açılan ortada topa röveşata vuran El Kaabi’nin şutu, direğe çarparak oyun alanının dışına çıktı. İlk yarıda birçok net fırsat bulan Hatayspor, son vuruşu yapamayınca devreye 0-0 eşitlikle girdi.

VARGAS AĞIRLIĞINI KOYDU, YUNUS AĞLARI BULDU!

İkinci yarıda ise Vargas’la beraber varlığını hissettiren Adana Demirspor, arka arkaya kornerler kullanarak ataklarını sıklaştırdı. Hatay savunmasını yoran Vargas, 64. dakikada ceza alanı içerisinde Yunus Akgün’e yaptığı asistte, genç oyuncu topu ağlarla buluşturdu. Genç oyuncu, topla buluştuğu anda rakibini çalımlayarak, topu sert ve düzgün vuruşla ağlarla buluşturdu.

HATAY BASKI KURSA DA GOLÜ BULAMADI!

Golden sonra yeniden baskısını hissettiren Atakaş Hatayspor, aradığı fırsatları bir türlü bulamadı. Rakip ceza alanına kadar baskı yapan Bordo-Beyazlılar, bir türlü kaleyi bulamayınca, skoru değiştiremedi. Maçta başka gol olmayınca da mücadele 1-0’lık skorla sonuçlandı.
Hatayspor bu sonuçla 23 puanda kaldı. Bordo-Beyazlılar, maçı kaybetse de 2. sıradaki yerini korudu. Mehmet BAYRAK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.