DOLAR 32,5945 0.32%
EURO 34,8530 0.32%
ALTIN 2.496,790,51
BITCOIN 21159535,71%
Hatay
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Hatay Tabip Odası Görev Bölümü Yaptı

Hatay Tabip Odası Görev Bölümü Yaptı

ABONE OL
23 Nisan 2022 17:03
Hatay Tabip Odası Görev Bölümü Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Tabip Odası’nın yeni Başkanı Dr. Sevdar Yılmaz ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı.

Toplantı öncesi Dr. Sadık Nazik mazbatasını yeni Başkan Dr. Sevdar Yılmaz’a verdi. Daha sonra basın açıklaması yapan Dr. Sevdar Yılmaz, “17 Nisan 2022 tarihinde yapılan Genel Kurulda Tabip Odamızın yeni yönetim kurulu ve organları Odamızın değerli üyelerinin oylarıyla seçilmiş bulunmaktayız.

Yeni dönemde görev yapacak yönetim kurulu ilk toplantısını yapmış olup görev dağılımız Başkan: Dr. Sevdar Yılmaz, Genel Sekreter: Dr. Nilgün Öner Şafak, Sayman: Dr. Sami Reyhan, Veznedar: Dr. Canan Karakuş, Üye: Dr. Nurettin Yeral, Üye: Dr. Esmehan Pehlivan, Üye: Dr. Göksel Bayar.

Genel kurula katılım gösteren, bize destek veren ve bizleri bu onurlu göreve getiren meslektaşlarımıza, geçen dönem görev yapan Tabip odası yönetim, onur, denetleme kurulu ve Büyük kongre delegelerine özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

SORUNLARIMIZIN VE SORUMLULUKLARIMIZIN FARKINDAYIZ

Sorunların ve Sorumluluklarının farkında olduklarını hatırlatan Yılmaz, “Yeni dönemde meslektaşlarımızdan aldığımız güçle; Geçmişte olduğu gibi gelecekte de iyi hekimlik değerlerini savunmaya, Hekimler için,  Özlük haklarımız için, Mesleğimizin geleceği için, Halkımızın Sağlık Hakkı için  “Emek Bizim, Söz Bizim” diyerek mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Yılmaz açıklamasının sonunda ise, “TTB’nin 14 Nisan’da açıkladığı ve 15 Nisan’da Dr. Ersin Arslan’ın anmasıyla başlayıp 29 Mayıs’ta Ankara’da yapılacak Beyaz Mitingle sona erecek olan yeni eylemlilik sürecine dahil olacağız. Bu haklı mücadelemizde meslektaşlarımızın ve halkımızın desteğini bekliyoruz” açıklamasında bulundu. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.