DOLAR 32,3274 0.22%
EURO 35,1223 -0.04%
ALTIN 2.303,421,15
BITCOIN 23000142,83%
Hatay
10°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hatay Valilik Bahçesi Bayram Coşkusu

Hatay Valilik Bahçesi Bayram Coşkusu

ABONE OL
5 Mayıs 2022 14:58
Hatay Valilik Bahçesi Bayram Coşkusu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ramazan Bayramı dolayısıyla Hatay Valiliği bahçesinde bayramlaşma töreni düzenlendi.

Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın ev sahipliğindeki bayramlaşmaya Hatay Milletvekilleri TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, Hacı Bayram Türkoğlu, Abdulkadir Özel, Sabahat Özgürsoy Çelik, İsmet Tokdemir, Serkan Topal, Lütfi Kaşıkçı, Garnizon Komutanı Albay Halit Erbaş, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Vali Yardımcıları Erhan Günay, Yusuf İzci, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, İl Jandarma Komutanı Emrullah Büyük, İlçe Belediye Başkanları, 2. Hudut Alay Komutanı Albay Tayfun Çağan, il protokolü, siyasi parti temsilcileri, dini kanaat önderleri, dernek ve oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaşımız katıldı.

DOĞAN: HERKESİN BAYRAMINI TEBRİK EDİYORUM

Gelen misafirleri karşılayan ve tek tek bayramlaşan Vali Doğan, “Mübarek Ramazan-ı Şerifi tamamladık, bizim bayrama ulaştıran Yüce Rabbime hamdu senalar diliyorum. Bayramın bize, ailemize, çocuklarımıza, devletimize, milletimize, vatanımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

 Bayramlar, kardeşliğin, muhabbetin, sevginin yoğunlaştığı günler. Millet olarak huzur içerisinde bir bayramı kutlamanın sevincini yaşadıklarını ifade eden Vali Doğan, “Evlatlarımız, Mehmetçiklerimiz Kuzey Irak’ta bir operasyondalar, Rabbim onların ayaklarına taş değdirmesin. Bu ülkenin güvenliği, milletimizin refahı ve huzuru için çok zor şartlar altında bir operasyon yapmaktalar. Bu operasyonun başarıya ulaşmasını temenni ediyorum. Şehitlerimize, Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık, sıhhat, huzur diliyorum. Hatay’da tüm semavi dinlerin mensupları olarak Ramazan Ayı içerisinde bayramı yaşadık. İlk önce Yahudi cemaatinin Hamursuz Bayramını, Hristiyan cemaatinin Paskalya Bayramını, bugünde Ramazan Bayramını yaşıyoruz. Bu topraklar hoşgörünün, sevginin, kardeşliğin ve refahın yeşerdiği, vücut bulduğu topraklar. Bu topraklarda huzur, refah var.  Yüzyıllardır var olan bu sevgi ve muhabbeti önümüzdeki yüzyıllara beraber taşıyacağız. Sizlere tekrar şükranlarımı sunuyor, herkesin bayramını tebrik ediyor, iyi bayramlar diliyorum.” dedi.

Vali Doğan’ın konuşmasının ardından Hatay Valiliği bahçesinde düzenlenen bayramlaşma programı, günün anısına toplu fotoğraf çekilmesiyle son buldu.

JANDARMA VE EMNİYLE GÜÇLERİYLE BAYRAMLAŞMA

Hatay Valiliğinde düzenlenen bayramlaşma töreni sonrası beraberindeki heyet ile birlikte Vali Doğan,  ülkenin huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla gece gündüz görev başında olan jandarma ve emniyet güçleriyle bayramlaştı.

İl Emniyet Müdürlüğü Polis Evi’nde düzenlenen bayramlaşma programına katılan ve Emniyet teşkilatımızın mensuplarıyla tek tek bayramlaşan Vali Doğan, “Ülkemizin güvenliği için mesai mefhumu gözetmeden 7/24 görevinin başında olan emniyet güçlerimizin bayramını kutluyor, görevlerinizde kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Daha sonra Jandarma personeliyle bayramlaşmak üzere İl Jandarma Komutanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma törenine katılan ve jandarma teşkilatı mensupları ile vatani görevini yapmakta olan erlerle tek tek bayramlaşan Vali Doğan, “Hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak devletinin ve milletinin emrinde olan jandarma teşkilatı mensuplarımızın ve vatani görevlerini yapmakta olan milletimizin evlatları erlerimizin bayramını kutluyor, görevlerinizde kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.