DOLAR 32,3815 0.19%
EURO 35,0520 -0.14%
ALTIN 2.324,200,22
BITCOIN 2272184-0,27%
Hatay
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hatay’da Millet Bahçesi Projesi başlıyor

Hatay’da Millet Bahçesi Projesi başlıyor

ABONE OL
24 Haziran 2021 10:43
Hatay’da Millet Bahçesi Projesi başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hatay Stadının yeni yerine taşınmasıyla AK Parti hükümeti olarak şehrimize eşsiz bir eser daha kazandıracaklarını söyledi.

Milletvekili Yayman yaptığı paylaşımında, “Eski Stat alanı mevcut parkla birleştirilerek, Antakya’nın en güzel ve en yeşil alanı olacak. Bu harika park alanı asırlar boyu nesilden nesile aktarılarak Aziz hemşehrilerimize hizmet verecek. Böylesine eşsiz bir eseri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonu başarabilirdi. Şükranlarımızı sunarız” dedi.

Yeni Sezonda Atakaş Hataysporumuz yeni stadımıza taşınmasıyla Cumhurbaşkanımızın talimatıyla inşallah ilk kazma vurulacağını hatırlatan Yayman, “Stat tamamen sökülecek, mevcut parkla birleştirilecek ve sadece Antakya’nın değil Hatay’ımızın nefes alacağı bir yeşil alan olacak.

Millet bahçesi içinde. Gül ve su bahçeleri, ürüyüş ve bisiklet yolları, festival ve etnospor alanı, Mescit, Açık otopark, sosyal donatı alanları olacak. Hep söylüyoruz. Bu ülkeye bir hizmet yapılırsa bunu AK Parti yapar. Bu muhteşem eser için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a, AK Parti Hatay vekillerimize ve AK Parti İl Başkanımıza teşekkür ederiz” açıklamasında bulundu. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.