DOLAR 32,5935 0.1%
EURO 35,0207 0.42%
ALTIN 2.419,42-0,14
BITCOIN 2098231-3,22%
Hatay
20°

KAPALI

12:38

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Axe
Axe
Hatay’da olmaktan onur duyuyorum

Hatay’da olmaktan onur duyuyorum

ABONE OL
2 Temmuz 2021 11:05
Hatay’da olmaktan onur duyuyorum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BM Suriye Krizi Bölgesel İnsani Yardım Koordinatörü Muhannad Hadi ve BM Suriye Krizi Bölgesel İnsani Yardım Koordinatör Yardımcısı Mark Cutts ile beraberindeki heyet, Hatay Valisi Rahmi Doğan’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Vali Doğan, Suriye krizinin başladığı günden bu yana Hatay halkının Suriye vatandaşlarını hoşgörü kenti şehrimize yakışır bir şekilde ağırladığını dile getirdi. 

BM Suriye Krizi Bölgesel İnsani Yardım Koordinatörü Muhannad Hadi, “Kendimi evimde gibi hissettiğim Hatay’da olmaktan onur duyuyorum. Savaştan kaçan sivilleri misafir anlamında kabul eden tek ülke Türkiye’dir. Yaptığı yardımlar ve destekler için Türkiye’ye teşekkür ederim.” dedi.

BM Suriye Krizi Bölgesel İnsani Yardım Koordinatör Yardımcısı Mark Cutts ise coğrafi yönden olduğu kadar tarih ve kültür açısından da çok önemli bir şehir olan Hatay’da bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, nazik kabulünden ve misafirperverliğinden dolayı Vali Doğan’a teşekkür etti. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.