DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20805394,95%
Hatay
13°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Hatay’da Sanat ve Eğlence Dolu Hafta Sonu

Hatay’da Sanat ve Eğlence Dolu Hafta Sonu

ABONE OL
28 Eylül 2022 12:30
Hatay’da Sanat ve Eğlence Dolu Hafta Sonu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Açıldığı günden ziyaretçilerine birbirinden farklı birçok deneyimi yaşatan ve özel gösterilere imza atan EXPO 2021 Hatay alanları geleneğini bu hafta da bozmadı.
EXPO’21 Hatay kendi klasiği haline dönmüş olan yüz boyama, animasyon, tahta bacak, jonglör ve dj performansı gibi gösterilerin yanı sıra bu hafta sonu da konserler, tiyatrolar ve halk oyunlarıyla da ziyaretçilerine keyifli saatler sundu.

FERHAT GÖÇER EXPO SAHNESİNDEYDİ

Sevilen sanatçı Ferhat Göçer, Antakya EXPO amfitiyatroda binlerce hayranı ile buluştu. “Türkiye’nin en büyük açık hava tiyatrosunda sahne almaktan mutluluk duydum” diyen sanatçı dinleyicilerine müzik dolu bir gece sundu.
EXPO alanlarında çocuklar bu hafta da unutulmadı.
Çevrelerine duyarlı mahallerinde bulunan ağaçların kesilmesine karşı çıkan 2 kahraman çocuğun macera dolu oyunlarının anlatıldığı “Bizim Ağaç” çocuk oyunu Antakya ve Arsuz alanlarında minik izleyicilerle buluştu. Çocukların büyük bir hayranlıkla ve keyifle izlediği oyun işlediği konu ile büyüklerden de tam not aldı.
Hatay kültürünü misafirlerine anlatmaya devam eden EXPO “Kızların Ayak Sesleri Halk Oyunları” ekibini alanlarında ağırladı. Hatay yöresine ait 11 oyunu sergileyen Hatay 2.si ekip birbirinden özel oyunlarını EXPO ziyaretçileri için sergilediler.
Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.