DOLAR 32,2297 0.07%
EURO 35,4144 0.33%
ALTIN 2.504,190,15
BITCOIN %
Hatay
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hatay’da Vereceğimiz Karar Çok Tarihi Bir Karar Olacak

Hatay’da Vereceğimiz Karar Çok Tarihi Bir Karar Olacak

ABONE OL
14 Aralık 2023 15:34
Hatay’da Vereceğimiz Karar Çok Tarihi Bir Karar Olacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı bir canlı yayında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

tv100’de yayınlanan Az Önce Konuştum programında Candaş Tolga Işık’ın sorularını yanıtlayan Özel, “Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı bir sonraki dönem tekrar aday yapacak mısınız?” sözlerine çarpıcı bir yanıt verdi.

ÖZEL’DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Genel Başkan Özel, Işık’ın “Hatay Belediye Başkanını başarılı buluyor musunuz, bir sonraki dönem aday yapacak mısınız?” sorusuna, “Geçtiğimiz günlerde memnuniyet anketi çalışılırken ‘Hatay’ın anketini oldukça detaylı, siyasi ve ilçe kırılımlarına göre, elimizde bulunan bulunmayan bütün kırılmalara göre detaylı alalım” dedim. Hatay’da vereceğimiz karar çok tarihi bir karar olacak. Depremden sonra Hatay ne diyorsa biz o karara uymak zorundayız” dedi.

Işık’ın, “Sizce Hatay’da yaşanan yıkımda büyükşehir belediyesinin de sorumluluğu var mı?” sorusuna ise, “Bir şehirde yıkım yaşanıyorsa o şehirde herkesin sorumluluğu vardır. Burada bir kusur biçilecekse yerel yönetimlerin suçu yoktur diyemem. 10 belediyeden biri bizim. Ben o kusuru alırım. 9 kusurun da AK Parti’ye ait olduğunu dikkatlerinize sunarım” yanıtını verdi. Nebihe Mazmanoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP