DOLAR 32,3299 0.23%
EURO 35,0688 -0.19%
ALTIN 2.294,450,76
BITCOIN 22833270,90%
Hatay
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

HATAY’DA YETKİLİ SENDİKA SAĞLIK-SEN

HATAY’DA YETKİLİ SENDİKA SAĞLIK-SEN

ABONE OL
3 Haziran 2021 11:47
HATAY’DA YETKİLİ SENDİKA SAĞLIK-SEN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Sağlık-Sen Şube Başkanı Feleytun Fatih Gönç, Hatay’da yetkili sendikanın Sağlık-Sen’in olduğunu söyledi. Yazılı basın açıklamasında bulunan Başkan Gönç, “1995’den bu yana emek-emek, ilmek-ilmek dokuyarak bu günlere getirdiğimiz, kıymetlimiz, biriciğimiz, çeyrek asırlık koca çınarımız Sağlık-Sen’imiz bir yetki dönemini daha geride bırakmıştır. Mücadeleler, sevinçler, hüzünler, inişler, çıkışlar, kazanımlar ve bazen de kazanılamayanlar. Yani aslında içinde insanı ve hayatı barındıran her şey. Bizim öznemiz insandır. Davamızı bu günlere taşıyan, bu yol da alın teri akıtan eski, yeni tüm Teşkilat mensuplarımızdan Allah razı olsun. Kurumsal hafızalarımız var olduğu günden bu yana kaldırım taşı söküp cam kırarak, kafa kol ilişkileriyle hak aradığını iddia edenlere inat, söz konusu vatansa gövdesini tankın önüne atan onurlu bir teşkilatın çatısı altında bir araya toplanmasının haklı gururunu yaşamaktayız. Memleketimiz ve insanımız dertliyken hiç bir zaman tek derdimiz ekmeğimizi büyütmek olmadı. Mazlum coğrafyalar kan ağlarken görmezden gelmedik biz gülelim yeter demedik.

Dünyanın başına bela olmuş bir virüsten sağlık çalışanları olarak herkes den çok nasibimizi aldık! Yorulduk, yıprandık, bıktık ve usandık. Kısıtlamalar, inişler, çıkışlar, ölümler, aşılar derken yaklaşık iki yıldır ve daha da devam eden bir sürecin tam da göbeğindeyiz. Hayat her şeye rağmen devam edip akıp giderken, çeyrek asırlık koca çınarımız daha da yeşeriyor, dallanıyor, büyüyor, kök salıyor. Her biri aynı zaman da bir Sağlık Emekçisi de olan Kahraman dava arkadaşlarım. Tüm zorluklara,  imkansızlıklara rağmen bayrağı en önde elinden hiç bırakmamacasına bir adım daha ileriye taşımaya çalışan yol arkadaşlarım. Bu dikenli yol da bu kutlu dava da karşılaştığınız tüm engellerle gerektiğinde ortaya yüreğini koyarak sizler savaştınız. Emeğini, ekmeğini, alın terini, üyesinin dertlerini ve memleketinin çilesini omuzlamış fedakar, cefakar İlçe ve İş yeri Temsilcilerimiz, Şube Denetleme ve Disiplin Kurulu Üyelerimiz, Kadın Kollarımıza, Genç Sağlık Sen ve Engelli Komisyon Üyelerimiz, Şube Başkan Yardımcılarım ve tabi ki olmazsa olmaz gönüllü neferlerimiz. 15 İlçemizde imzasını bizlere emanet etmiş üye’lerimiz. Kim ne derse desin. Açık ara farkla, yine yeniden destanlar yazan muhteşem teşkilatımız. Ne bir kuru teşekkür ne de hiç bir alkış yetmez bilirim. Her birinize ayrı, ayrı, gönülden, bütün muhabbetimle takdiri bir borç bilirim. Hepiniz sağ olun, var olun. Pandeminin zorlu şartları altında bu seneki yetki dönemimizde, kıymetlimiz, biriciğimiz koca çınarımız Sağlık-Sen’imize gönül vermiş, emek etmiş, katkı sunmuş Hatay’ımızın her köşesindeki yol ve dava arkadaşlarıma selam olsun. Çok güzel günlerde tüm teşkilatımızın kucaklaşarak kutlayacağı nice yetki dönemlerinde buluşmak dileğiyle çalışmalarınızda başarılar diliyor ve hepinizi Allah’a emanet ediyorum” diye konuştu. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.