DOLAR 32,3815 0.19%
EURO 35,0520 -0.14%
ALTIN 2.324,200,22
BITCOIN 2272184-0,27%
Hatay
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

HATAY’IN 1. DERECE DEPREM BÖLGESİ OLDUĞU UNUTULMAMALI

HATAY’IN 1. DERECE DEPREM BÖLGESİ OLDUĞU UNUTULMAMALI

ABONE OL
10 Kasım 2020 20:09
HATAY’IN 1. DERECE DEPREM BÖLGESİ OLDUĞU UNUTULMAMALI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Cemil Tileylioğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette Ege Bölgesinde meydana gelen ve birçok ilde hissedilen 6.9 şiddetindeki deprem ve sonrasında yapılması gereken önlemler konuşuldu.

Hatay ilinin de 1. Derece deprem bölgesi olmasıyla birlikte, İzmir’de meydana gelen depremin, Hatay’da olması durumunda yaşanabilecek felaketin boyutları masaya yatırıldı.

KUTLU:;SORUNLAR BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇÖZÜLMELİDİR

Ziyarette açıklamalarda bulunan CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu: “Bölgemiz risk teşkil eden 1. derece deprem bölgesidir. Bu gibi doğal afetler meydana gelmeden önce alınması gereken önlemler konuşulmalıdır. Doğal afetler kaçınılmazdır. Fakat insan hayatı için ne gerekiyorsa yapılmalıdır. Bizler doğal afetlerin oluşturabileceği hasarın en minimum seviyede olması için ne gerekiyorsa yapmaya, yardımcı olmaya hazırız. Bizim gibi bu konuda hassasiyet gösteren herkesle çalışmaya da hazırız. İnsan hayatı söz konusu ise bütün sorunlar birlik ve beraberlik içinde, çok hızlı bir şekilde çözülmelidir.” dedi.

TİLEYLİOĞLU; DEPREM KONUSUNDAKİ HASSASİYETLERİ İÇİN KUTLU’YA TEŞEKKÜR ETTİ

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Cemil Tileylioğlu, ise ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, deprem konusundaki hassasiyetleri için Başkan Kutlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini iletti.

Ziyaretin devamında, yaşanabilecek olası bir deprem faciasında meydana geleceği öngörülen unsurlar ve önlemleri konuşuldu.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.